اثر فرآیند های مختلف حرارتی و غیر حرارتی روی پایداری آنتوسیانین ها


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر فرآیند های مختلف حرارتی و غیر حرارتی روی پایداری آنتوسیانین ها دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر فرآیند های مختلف حرارتی و غیر حرارتی روی پایداری آنتوسیانین ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر فرآیند های مختلف حرارتی و غیر حرارتی روی پایداری آنتوسیانین ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر فرآیند های مختلف حرارتی و غیر حرارتی روی پایداری آنتوسیانین ها :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

تقاضای مصرف کنندگان برای دسترسی به آبمیوه های ایمن و مغذی منجر به توسعه شماره زیادی از تکنیک های غیر حرارتی به جای روش های مرسوم در صنعت مواد غذایی شده است. پژوهش اخیر اهمیت آنتوسیانتین ها را در تغذیه و سلامتی انسان به اثبات رسانده است. در این مقاله اثر روش های مختلف حرارتی و غیر حرارتی نگهداری مواد غذایی از جمله بلانچینگ، پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون، خشک کردن، سرح کردن، مایکروویو، شرایط استخراج و استخراج گر، فعالیت آبی، التراسوند، فرآیند کردن با فشار بالا(HHP)، اشعه دهی و اوزونه کردن روی پایداری آنتوسیانین ها بررسی می شود. مکانسیم های پیشنهاد شده برای تجزیه آنتوسیانین ها طی فرآیند حرارتی و غیر حرارتی و همچنین عوامل موثر روی افزایش پایداری طی فرآیند و انبارداری نیز مورد بحث قرار گیرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.