کاربرد صمغ زانتان در تولید محصولات غله ای فاقد گلوتن


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد صمغ زانتان در تولید محصولات غله ای فاقد گلوتن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد صمغ زانتان در تولید محصولات غله ای فاقد گلوتن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد صمغ زانتان در تولید محصولات غله ای فاقد گلوتن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد صمغ زانتان در تولید محصولات غله ای فاقد گلوتن :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

سلیاک یک بیماری ژنتیکی است که تنها راه درمان آن پیروی از یک رژیم غذایی فاقد گلوتن است با توج به اهمیت گلوتتن در بروز ویژگی های مطلوب محصولات غله ای، بررسی نقش جایگزین های آن از جمله صمغها، در تأمین غذای این بیماران حائز اهمیت است در این مطالعه به صمغ زانتان و تأثیر حضور آن به عنوان جایگزین گلوتن در تولید فرآورده های غله ای فاقد گلوتن پرداخته شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.