تأثیر تغذیه برگی سولفات پتاسیم بر مقاومت به سرمای زمستانه جوانه های انگور رقم بیدانه قرمز در مرحله تکمیلی سازگاری


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر تغذیه برگی سولفات پتاسیم بر مقاومت به سرمای زمستانه جوانه های انگور رقم بیدانه قرمز در مرحله تکمیلی سازگاری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر تغذیه برگی سولفات پتاسیم بر مقاومت به سرمای زمستانه جوانه های انگور رقم بیدانه قرمز در مرحله تکمیلی سازگاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر تغذیه برگی سولفات پتاسیم بر مقاومت به سرمای زمستانه جوانه های انگور رقم بیدانه قرمز در مرحله تکمیلی سازگاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر تغذیه برگی سولفات پتاسیم بر مقاومت به سرمای زمستانه جوانه های انگور رقم بیدانه قرمز در مرحله تکمیلی سازگاری :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

کاربرد متعادل برخی عنصرهای غذایی ضمن افزایش ذخیره های کربوهیدراتی باعث بهبودتحمل به دماهای پایین در گیاه نیز می شود.هدف از این تحقیق بررسی اثر محلول پاشی سولفات پتاسیم در سطوح پرولین و محتوای آب نسبی و تحمل به سرمای جوانه های گندم رقم بیدانه قرمز تحت تنش سرما بود. تیمارها شامل ۳ غلظت (۰ و ۵ و ۱۰ گرم بر لیتر) بود. محلول پاشی در ۴ نوبت از تیرماه از تیرماه تا مهر ماه بر روی بوته های انگور ۸ ساله واقع در یک باغ تجاری انجام شد. نمونه برداری از شاخه ها در دی ماه انجام شده . نتایج نشان داد که کاربرد سولفات پتاسیم در غلظت ۱۰ گرم بر لیتر منجر به افزایش بیشینه غلظت پرولین شد. و بیشینه محتوای آب جوانه ها نیز به ترتیب در تاکهای تیمار شده با سولفات پتاسیم ۱۰ گرم بر لیتر و تیمار شاهد مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.