تأثیر اسیدسالسیلیک و اسیدجیبرلیک بر روی جوانه زنی بذر پنبه


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر اسیدسالسیلیک و اسیدجیبرلیک بر روی جوانه زنی بذر پنبه دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر اسیدسالسیلیک و اسیدجیبرلیک بر روی جوانه زنی بذر پنبه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر اسیدسالسیلیک و اسیدجیبرلیک بر روی جوانه زنی بذر پنبه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر اسیدسالسیلیک و اسیدجیبرلیک بر روی جوانه زنی بذر پنبه :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

پنبه از مهترین و پرمصرف ترین گیاهان لیفی دنیاست و بعد از سویا دومین گیا مهم از لحاظ تولید روغن نیز می باشد محصول پنبه به علت داشتن ارزش اقتصادی و تجاری در جهان، طلای سفید نامیده می شود جوانه زنی بذر اولین مرحله نموی در گیاه است که یکی از مراحل مهم و حساس در چرخه زندگی گیاهان و یک فرایند کلیدی در سبز شدن گیاهچه می باشد. هورمونهای گیاهی نقش مهمی در کنترل جوانه زنی بذر بازی می کنند، بازی درک مکانیسمهای مولکولی جوانه زنی، نقش هورمونهای گیاهی باید بررس شود. بنابراین به منظور بررسی تأثیر اسیدسالیسیلیک و اسید جیبرلیک بر خصوصیات جوانه زنی بذر پنبه آزمایشی به صورت طرح کاملاً تصادفی با ۴ تکرار بر روی رقم پنبه ورامین انجام شد. نتایج آزمایش نشان داد که کاربرد توام اسید جیبرلیک و اسید سالیسیلیک بیشترین درصد و سرعت جوانه زنی و ۱/۵ میلی مولار اسیدسالیسیلیک کمترین سرعت جوانه زنی و ۱/۵ میلی مولار اسیدسالیسیلیک و اسید جیبرلیک نیز کمترین درصد جوانه زنی را دارا بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.