بررسی میزان تأثیر کود اوره بر روی برخی از صفات مورفولوژیک گندم نان


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان تأثیر کود اوره بر روی برخی از صفات مورفولوژیک گندم نان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان تأثیر کود اوره بر روی برخی از صفات مورفولوژیک گندم نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان تأثیر کود اوره بر روی برخی از صفات مورفولوژیک گندم نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان تأثیر کود اوره بر روی برخی از صفات مورفولوژیک گندم نان :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

به منظور بررسی میزان تأثیر کود اوره بر روی صفات مورفولوژیک دو ژنوتیپ گندم شامل رقم فلات و مروارید، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سال زراعی ۹۳-۹۲ با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشکده تولید گیاهی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان انجام گرفت تیمارهای آزمایشی شامل دو ژنوتیپ گندم: رقم فلات و رقم مروارید، دو رژیم متفاوت کود اوره شامل ۱۵۰ کیلوگرم در هکتار، با تقسیط ۵۰ کیلوگرم در زمان کاشت و ۱۰۰ کیلوگرم در مرحله ساقه دهی و شاهد (بدون تیمارکود) بودند. مصرف کود اوره به طور معنی داری باعث بهبودتمام صفات مورد اندازه گیری به جز وزن هزار دانه شد. مصرف کود اوره عمدتا منجر به افزایش وزن تر و وزن خشک برگ، طول سنبله و نیز افزایش طول ساقه گردید. این مسئله از جنبه اصلاحی امکان معرفی رقم کودپذیر را در پروژه های انتخاب میسر می نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.