اثر شوری بر فتوسنتز، میزان آبسیزیک اسید و پتانسیل آب در ژنوتیپ های متحمل و حساس انگور


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر شوری بر فتوسنتز، میزان آبسیزیک اسید و پتانسیل آب در ژنوتیپ های متحمل و حساس انگور دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر شوری بر فتوسنتز، میزان آبسیزیک اسید و پتانسیل آب در ژنوتیپ های متحمل و حساس انگور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر شوری بر فتوسنتز، میزان آبسیزیک اسید و پتانسیل آب در ژنوتیپ های متحمل و حساس انگور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر شوری بر فتوسنتز، میزان آبسیزیک اسید و پتانسیل آب در ژنوتیپ های متحمل و حساس انگور :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

شوری یکی از تنشهای مهم غیر زیستی است که باعث کاهش رشد و فتوسنتز گیاه می شود. گیاهان انگور حساسیت متوسط به شوری دارند. شوری کشت انگور را به عنوان یک محصول استراتژیک در زمینهای اطراف دریاچه ارومیه تحت تأثیر قرار داده است . در مطالعه حاضر ۱۸ ژنوتیپ انگور بومی آذربایجان از نظر میزان تحمل به شوری غربالگری شدند و دو ژنوتیپ هیبرید (V. vinifera cv. GharaUzum × V. riparia cv. Kober 5BB) H6 و قره شانی به عنوان ژنوتیپ های متحمل ودو ژنوتیپ قزل اوزوم و شیرازی به عنوان ژنوتیپ های حساس انتخاب شدند. نتایج همبستگی منفی معنی داری (فرمول در متن اصلی مقاله) را بین انباشتگی کلر در برگ و میزان فتوسنتز نشان داد. میزان کاهش این فاکتورها تحت شوری در ژنوتیپهای متحمل و حساس انگور از نظر تبادلات گازی، پتانسیل آب وانباشتگی یونهای در شرایط شوری تفاوت معنی داری نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.