کارآموزی آموزی (کارخانه آسفالت نیشابور)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
کارآموزی آموزی (کارخانه آسفالت نیشابور) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد کارآموزی آموزی (کارخانه آسفالت نیشابور) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارآموزی آموزی (کارخانه آسفالت نیشابور)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن کارآموزی آموزی (کارخانه آسفالت نیشابور) :
بخشی از فهرست کارآموزی آموزی (کارخانه آسفالت نیشابور)
مقدمه و آشنایی بامحل کارآموزی ……………………………………………….. ۴
کارخانه آسفالت نیشابور ………………………………………………………………….. ۵
تولید آسفالت ………………………………………………………………………………………………… ۵
مصالح سنگی ………………………………………………………………………………………………… ۶
قیر ……………………………………………………………………………………………………………….. ۶
تهیه آسفالت ………………………………………………………………………………………………….. ۷
آسفالت راه و جاده ………………………………………………………………………………۹
اجرای لایه های آسفالت …………………………………………………………………………………..۹
پخش آسفالت ……………………………………………………………………………………………………………………… ۱۲
کوبیدن لایه های آسفالت ………………………………………………………………………………………………….. ۱۳
انبار مرکزی شهرداری ……………………………………………………………………………………….. ۱۵
طرز تهیه بتن ………………………………………………………………………………………………… ۱۵
ویبره کردن بتن …………………………………………………………………………………………………………………… ۱۶
کارخانه آسفالت به مدت ۶ روز – آسفات جاده ها به مدت ۳ روز – انبار مرکزی شهرداری نیشابور به مدت ۱۱ روز و مدت ۱۴ روز دیگر از کار آموزی خود را در دفتر عمران شهرداری بودم که در آنجا که اکثر مهندسین تا ساعت ۱۲ برای نظارت به بیرون از شهرداری می رفتند و من و کار آموز دیگر به ارباب رجوع ها و تلفن ها جواب می دادیم و همچنین انجام کار های اداری که مهندسین داشتند به ما می دادند تا انجام دهیم.
در اینجا از همکاری آقایان مهندس صدیق و مهندس رئوفیان و مهندسان شهردرای وکارکنان کارخانه آسفالت نیشابور و انبار مرکزی شهرداری نیشابور برای تهیه این گزارش تقدیر و تشکر می کنم.
و برای این درس و واحد کارآموزی این گزارش را تهیه و تنظیم کرده و تقدیم استاد محترم
می کنم.
کارخانه آسفالت نیشابور
من حدود ۶ روز از کارآموزی خود را در کارخانه آسفالت نیشابور بودم که به صورت پراکنده بود و مراحل تهیه آسفالت را در زیر توضیح داده ام.
تولید آسفالت :
آسفالت از اختلاط قیر و مصالح سنگی بدست می آید آسفالت انواع مختلف دارد و از آن برای ساختن لایه های رویه، اساس و زیراساس روسازی راه ها و فرودگاه ها استفاده می شود.
مصالح سنگی :
مصالح سنگی آسفالت شامل مصالح سنگی درشت دانه وریزدانه و گرد سنگ یا فیلر می باشد. وفیلر به مصالحی گفته می شود که از الک شماره ۲۰۰ عبور کند و باید عاری از مواد رسی و آلی باشد.
مهمترین نقش فیلر در آسفالت افزایش عمر روسازی و ازدیاد مقاومت آن در برابر تاثیر آب است. و اما مصرف بیش از اندازه فیلر سبب کاهش تخلل، افزایش مقاومت در برابر تراکم و کاهش استقامت مصالح می شود.
قیر :
مقدار قیر آسفالت تابع خصوصیات و دانه بندی مصالح سنگی انتخاب می شود. مصرف قیر بیش از حد علاوه بر کاستن از استقامت آسفالت باعث کاهش مقاومت برشی آن می شود و این سبب می شود سطح روی جاده در اثر نیروی رانش چرخ های وسایل نقلیه سنگین تغییر شکل داده و موج بر دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.