بررسی مقایسه ای کیفیت زندگی مرتبط با سلامت دانشجویان پزشکی و غیر پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن سال ۱۳۹۳


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مقایسه ای کیفیت زندگی مرتبط با سلامت دانشجویان پزشکی و غیر پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن سال ۱۳۹۳ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مقایسه ای کیفیت زندگی مرتبط با سلامت دانشجویان پزشکی و غیر پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن سال ۱۳۹۳  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مقایسه ای کیفیت زندگی مرتبط با سلامت دانشجویان پزشکی و غیر پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن سال ۱۳۹۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مقایسه ای کیفیت زندگی مرتبط با سلامت دانشجویان پزشکی و غیر پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن سال ۱۳۹۳ :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

مقدمه: کیفیت زندگی مفهومی است که در سال های اخیر به واسطه نقشی که در سلامت روان افراد دارد اهمیت بسزایی یافته است. این مطالعه با هدف مقایسه کیفیت زندگی مرتبط با سلامت دانشجویان پزشکی و غیر پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن انجام شد. مواد و روش ها: پژوهش حاضر از نوع توصیفی همبستگی است. جامعه پژوهش شامل دانشجویان سال آخر علوم پزشکی و غیر پزشکی بوده که به روش نمونه گیری در دسترس انتخاب شدند. تعداد ۱۰۰ نمونه پرسشنامه استانداردSF36 را پرنمودند. در این مطالعه ابتدا کیفیت زندگی مرتبط با سلامت دانشجویان دو گروه تعیین و سپس با هم مقایسه و ارتباط آن ها با متغیرهای فردی تعیین گردید. ابتدا با استفاده از آمار توصیفی، میزان متغیرهای دموگرافیک مشخص و سپس جهت مقایسه کیفیت زندگی دو گروه، از آزمون t مستقل و برای تعیین ارتباط آن ها با متغیرهای فردی از آزمون های آماری t و آنالیز واریانس استفاده شد یافته ها: نتایج نشان داد که کیفیت زندگی در دو گروه پزشکی و غیر پزشکی نسبتأ مطلوب بود. کیفیت کلی زندگی از بعد روانی در دو گروه معنی دار بود p=0.001 ولی در ابعاد جسمی، اجتماعی و سلامت عمومی اختلاف آماری معنی داری دیده نشد. یافته ها میزان علاقه مندی به رشته تحصیلی را در دانشجویان پرستاری خیلی کم( ۵۲ %) و در دانشجویان حسابداری زیاد( ۷۱ %) نشان داد. همچنین ۴۲ درصد دانشجویان پرستاری تاحدودی نگرانی در مورد آینده شغلی داشته و تعداد زیادی %۴۸ ) از دانشجویان حسابداری نگرانی خود را از آینده شغلی بیان نموند. نتیجه گیری: از آن جا که در آموزش پرستاری، یادگیری در محیط بالین و در ارتباط با تیم درمانی و بالین بیمار تحققمی یابد لذا لزوم توجه به ابعاد مختلف سلامتی پرستاران به ویژه پرستاران زن، به خصوص بعد روحی و روانی آنان، از جانب مسئولان و برنامه ریزان آموزشی امری انکار ناپذیر است تا با تدارک امکانات لازم و شرایط مناسب به به این امر مهم دسترسی یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.