مقاله سموم دفع آفات (علف¬کشها)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله سموم دفع آفات (علف¬کشها) دارای ۶۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سموم دفع آفات (علف¬کشها)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سموم دفع آفات (علف¬کشها)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سموم دفع آفات (علف¬کشها) :

کشاورزان همواره در طول تاریخ با علفهای هرز در مبارزه بوده¬اند و در این راه به پیشرفتهای قابل ملاحظه¬ای دست یافته¬اند. بشر مبارزه با علفهای هرز را از طریق دست و استفاده از حیوانات شروع نمود و در حال حاضر این راه از طریق مکانیکی و شیمیایی ادامه می¬یابد. پیشرفتهای به دست آمده برای مبارزه با علفهای هرز همواره با پیشرفتهای بشر در به کارگیری انرژیهای مختلف همراه بوده است به طوریکه بشر در این مسیر ابتدا از نیروی انسانی و حیوانات اهلی استفاده نمود و به تدریج انرژیهای فسیلی را جایگزین آنها کرده است. در حال حاضر کشاورزان چهار روش را برای مبارزه با علفهای هرز در پیش رو دارند که عبارتند از: ۱- روشهای زراعی ۲- روشهای بیولوژیکی ۳- روشهای مکانیکی ۴- روشهای شیمیایی. از این روشها، روش شیمیایی از همه رایج¬تر شده است و امروزه افزایش وابستگی به علف¬کشها باعث بروز مشکلاتی از قبیل مقاومت علفهای هرز به علف¬کشها و آلودگی آب و خاک به سموم است.
جدول ۱-۱ تولید آفت کشها در هند (تولید ۱۰۰۰تن)
%installed capacity ۹۷-۱۹۹۶ %change ۹۶- ۱۹۹۵ Herbicide
۶/۵۵ ۰/۱ ۱/۱۱ + ۹/۰ D- 4 و ۲
۸/۱۷ ۸/۰ ۳/۳۳ – ۲/۱ butachlor
۳۰ ۰۹/۰ ۷/۳۵ – ۱۴/۰ fluchloralin
۸/۹۶ ۰/۳ ۱/۱۱ + ۷/۲ isproturon
مصرف علف¬کشها در کشورهای توسعه نیافته مثل هند فقط ۳/۰ است در حالیکه در کشورهای توسعه یافته مثل کره و ژاپن به ترتیب ۶/۶ و ۸/۱۰ است.
یک علف¬کش در مفهوم گسترده کلمه، ترکیبی است که قادر به از بین بردن و آسیب شدید به گیاهان می باشد و می تواند جلوی رشد گیاه را بگیرد و یا بخشهایی از گیاه را از بین ببرد، که ممکن است بیابانی و خودرو باشد و یا نوع پرورش¬یافته آن در مکانهای مختلف می¬روید[۱].

۱-۲- تاریخچه:
اولین علف¬کش ثبت شده در ایران مربوط به سال ۱۳۴۷ می¬باشد و از آن تاریخ تا کنون ۷۰ علف¬کش از گروههای مختلف در ایران به ثبت رسیده است. به این ترتیب به طور متوسط از زمان ثبت اولین علف¬کش تا کنون سالانه دو علف¬کش به ثبت رسیده است. روند ثبت علف¬کشها با توجه به شرایط سیاسی و اجتماعی حاکم بر جامعه نوسانات شدیدی داشته است. بیشترین تعداد علف¬کشها در حد فاصل سالهای ۱۳۴۷ تا ۱۳۵۰ و سالهای ۱۳۵۰ تا ۱۳۵۵ بوده است و از آن تاریخ به بعد به دلیل وقوع جنگ تحمیلی و مشکلات حاکم بر کشور این روند کاهش یافته، تا جائیکه بین سالهای ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۵ تنها دو عدد علف¬کش جدید به ثبت رسیده است. از سال ۱۳۶۵ با پشت سر گذاشتن پاره¬ای از مشکلات در کشور ما ثبت سموم جدید بیشتر شده و این روند ادامه یافته است. تا اینکه در ۵ سال اخیر حدود ۱۳ علف¬کش جدید به ثبت رسیده است [۲].

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.