معرفی ساختار های استروماتولیتی- ترومبولیتی سازند کوهبنان (کامبرین میانی) در برش داهوئیه (جنوب شرق زرند)، شمال کرمان


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 معرفی ساختار های استروماتولیتی- ترومبولیتی سازند کوهبنان (کامبرین میانی) در برش داهوئیه (جنوب شرق زرند)، شمال کرمان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد معرفی ساختار های استروماتولیتی- ترومبولیتی سازند کوهبنان (کامبرین میانی) در برش داهوئیه (جنوب شرق زرند)، شمال کرمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی معرفی ساختار های استروماتولیتی- ترومبولیتی سازند کوهبنان (کامبرین میانی) در برش داهوئیه (جنوب شرق زرند)، شمال کرمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن معرفی ساختار های استروماتولیتی- ترومبولیتی سازند کوهبنان (کامبرین میانی) در برش داهوئیه (جنوب شرق زرند)، شمال کرمان :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

ساختار های کربناته استروماتولیتی- ترومبولیتی در نهشته های شیلی و آهکی کامبرین میانی سازند کوهبنان در برش داهوئیه در جنوب شرق زرند در شمال کرمان واقع در ایران مرکزی، به لحاظ ویژگی های مورفولوژیکی رسوب شناسی و دیرینه شناسی مزوسکپی و ماکروسکپی مورد بررسی قرار گرفتند. بررسی های کلی، نشان دادند که این ساختار ها، بیشتر شبیه به ترومبولیت های میکروبی کلسیتی شده به نظر می آیند و به صورت توده ای و گنبدی شکل (با قطر حدود ۱ متر) هستند. حضور این ساختارهای کربناته، مؤید یک محیط ساب تایدال دریایی با میزان شوری پایین و انرژی زیاد آب می باشد. وجود مزوکلات ها (کلات) یا لخته های (منفرد) متعدد کربناته و میکروکریستالین کروی یا آمیبی شکل نامنظم در ساختار های کربناته ذکر شده، می تواند نشان دهنده فعالیت و حضور سیانوباکتری های کوکوئیدی و سیانوباکتری های رشته ای و خوشه ای مانند Girvanella و Renalcis در محیط باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.