تأثیر نانو ذرات اکسید روی بر کیفیت گوشت جوجه های گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تأثیر نانو ذرات اکسید روی بر کیفیت گوشت جوجه های گوشتی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تأثیر نانو ذرات اکسید روی بر کیفیت گوشت جوجه های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر نانو ذرات اکسید روی بر کیفیت گوشت جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تأثیر نانو ذرات اکسید روی بر کیفیت گوشت جوجه های گوشتی :
تعداد صفحات :۱۲
چکیده مقاله:
این تحقیق به منظور بررسی تأثیر جایگزینی نانو اکسید روی با فرم توده این عنصر بر کیفیت گوشت جوجه های گوشتی نر(راس ۳۰۸) انجام شد. این آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۳ تیمار، ۴ تکرار و ۱۲ جوجه در هر تکرار به اجرا درآمد.تیمارها شامل: ۱) جیره پایه به اضافه مقدار استاندارد اکسید روی به میزان ۱۰۰ میلی گرم در کیلوگرم جیره، ۲) جیره پایه بهاضافه نانو اکسید روی به میزان ۲۵ میلی گرم در کیلوگرم جیره، ۳) جیره پایه به اضافه نانو اکسید روی به میزان ۵۰ میلیگرمدر کیلوگرم جیره بودند. اکسیداسیون، pH ، ظرفیت نگهداری آب، شاخص رنگ و درصد افت خونابه و افت در نتیجه پخت درگوشت محاسبه شد. میزان اکسیداسیون گوشت در جوجه های تغذیه شده با ۵۰ میلیگرم در کیلوگرم نانو اکسید روی به طورمعنی داری کمتر از گروه شاهد (P<0/05). اگرچه درصد افت خونابه و افت در نتیجه پخت در جوجه های تغذیه شده با نانواکسید روی نسبت به گروه شاهد کمتر بود، ولی تفاوت معنی داری را نشان نداد (P=0/261 و P=0/382). به طور کلی استفادهاز ۵۰ میلیگرم نانو اکسید روی در هر کیلوگرم جیره سبب بهبود کیفیت گوشت جوجه های گوشتی شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.