تاثیر باکتری های حل کننده فسفات بر کاهش نیاز فسفری، عملکرد و اجزای عملکرد گندم دوروم در منطقه داراب
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر باکتری های حل کننده فسفات بر کاهش نیاز فسفری، عملکرد و اجزای عملکرد گندم دوروم در منطقه داراب دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر باکتری های حل کننده فسفات بر کاهش نیاز فسفری، عملکرد و اجزای عملکرد گندم دوروم در منطقه داراب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر باکتری های حل کننده فسفات بر کاهش نیاز فسفری، عملکرد و اجزای عملکرد گندم دوروم در منطقه داراب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر باکتری های حل کننده فسفات بر کاهش نیاز فسفری، عملکرد و اجزای عملکرد گندم دوروم در منطقه داراب :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
استفاده از باکتری های حل کننده فسفات یکی از راهکارهای افزایش فراهمی فسفر در خاک های آهکی است. به منظور بررسیاثرات کاربرد این ریزجانداران بر فراهمی فسفر، آزمایشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در سالزراعی ۹۴ – ۱۳۹۳ در اراضی روستای کوه سفید از توابع شهرستان داراب اجرا شد. تیمارهای مورد بررسی عبارت بودند از الف) مقادیرمختلف فسفر شامل صفر، پنجاه و صد درصد نیاز کودی فسفر از منبع سوپر فسفات تریپل، ب) استفاده از کود بیولوژیک بارور ۲ در چهارسطح شامل بدون کود بیولوژیک، استفاده از کود بیولوژیک به میزان ۱۰۰ گرم در هکتار در مرحله کاشت گندم، استفاده از کود بیولوژیکبه میزان ۱۰۰ گرم در هکتار در مرحله پنجه زنی گندم و استفاده دو مرحله ای از کود بیولوژیک به میزان هر نوبت ۵۰ گرم در هکتار درمراحل کاشت و پنجه زنی گندم. نتایج نشان داد افزایش کود فسفره تا سطح ۱۰۰ درصد نیاز کودی فسفر باعث افزایش ارتفاع ،طولخوشه ،تعداد خوشه ، تعداد دانه در خوشه، وزن هزار دانه ، وزن کاه و عملکرد دانه به میزان ۱۳ ، ۱۶ ، ۲۹ ، ۱۴ ، ۷ ، ۲۳ و ۲۱ درصد نسبتبه شاهد شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.