ارزیابی مقاومت ارقام مختلف لوبیا نسبت به بیماری سوختگی معمولی لوبیا با عامل Xanthomonas axonpodis pv. Phaseol
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی مقاومت ارقام مختلف لوبیا نسبت به بیماری سوختگی معمولی لوبیا با عامل Xanthomonas axonpodis pv. Phaseol دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی مقاومت ارقام مختلف لوبیا نسبت به بیماری سوختگی معمولی لوبیا با عامل Xanthomonas axonpodis pv. Phaseol کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی مقاومت ارقام مختلف لوبیا نسبت به بیماری سوختگی معمولی لوبیا با عامل Xanthomonas axonpodis pv. Phaseol،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی مقاومت ارقام مختلف لوبیا نسبت به بیماری سوختگی معمولی لوبیا با عامل Xanthomonas axonpodis pv. Phaseol :
تعداد صفحات :۱۳
چکیده مقاله:
بیماری سوختگی معمولی لوبیا با عامل Xanthomonas axanopodis pv. phaseoli یکی از بیماری های مهم لوبیا در مناطق کشت وکار این محصول به حساب می آید استفاده از ارقام مقاوم در کنترل بیماری های گیاهی یکی از راه های کاهش خسارت ناشی از عوامل بیماریزاروی محصولات کشاورزی می باشد. هدف از این پژوهش بررسی مقاومت ارقام لوبیا در مقابل این بیماری است. بدین منظور چهار رقم لوبیاصدری، درخشان، پاک و درسا از مرکز تهیه بذر خمین تهیه شد. سپس مقاومت این ارقام نسبت به باکتری Xap در شرایط گلخانه در قالبطرح کاملاً تصادفی در چهار تکرار انجام شد. برای بررسی تأثیر این بیماری بر عملکرد گیاه لوبیا شاخص های گیاهی همانند وزن تر و وزنخشک و ارتفاع گیاه و شدت بیماری یادداشت برداری شد. نتایج نشان داد، این بیمارگر روی همه شاخص ها به جز ارتفاع گیاه تفاوت معنی داریدر سطح یک درصد ایجاد میکند. لوبیا رقم درخشان با ۷۰ / ۱ و ۴۳ / ۴ گرم وزن تر ریشه و ساقه و ۱۸ / ۰ و ۶۱ / ۰ گرم وزن خشک ریشه و ساقهنسبت به دیگر تیمارها مقاومت بهتری نشان داده است. نتایج بیماریزایی Xap روی ارقام گیاه لوبیا نشان داد؛ رقم لوبیا درخشان ۱۰ و ۲۰ روزبعد از مایهزنی به ترتیب با ۶۷ / ۴۱ و ۳۳ / ۵۸ درصد کمترین و رقم صدری با ۲۲ / ۷۲ و ۵۶ / ۸۰ درصد بیشترین شدت علائم را نشان دادند. باتوجه به نتایج این پژوهش، همه ارقام مورد استفاده درجات مختلفی از حساسیت را نشان دادند و هیچ رقمی بهطور کامل نسبت به بیماریسوختگی معمولی لوبیا مقاوم کامل نشان نداد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.