تهیه و بررسی ساختار و خواص نانو سلولز با استفاده از مایعات یونی*
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تهیه و بررسی ساختار و خواص نانو سلولز با استفاده از مایعات یونی* دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تهیه و بررسی ساختار و خواص نانو سلولز با استفاده از مایعات یونی* کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تهیه و بررسی ساختار و خواص نانو سلولز با استفاده از مایعات یونی*،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تهیه و بررسی ساختار و خواص نانو سلولز با استفاده از مایعات یونی* :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
به دلیل مسائل محیط زیستی تمایل به استفاده از موادی که قابلیت برگشت به طبیعت را داشته باشند رو به گسترش است سلولز به عنوان یکی از اعضای خانواده کربوهیدرات ها فراوانترین پلیمر زیستی و تجدید شونده طبیعی است نانو سلولزها از جمله مشتقات سلولزی بسیار مهم دارای ویژگیهای منحصربفردی از جمله فراوانی منابع تجدیدپذیری زیست تخریب پذیری قیمت کم مقاومت ویژه زیاد می باشند. در این پژوهشی از لینتر پنبه با روش هیدرولیز اسیدی و کاربرد مایع یونی برای تهیه نانو کریستال سلولز استفاده شد و شرایط بهینه برای ایجاد کریستال های ریز فراهم گردید. تأثیر روش مورد استفاده بر اندازه ذرات و بلورهای نانو کریستال سلولز با دستگاههای طیف سنجی مادون قرمز تبدیل فوریه (FT-IR)، پراش اشعه ایکس (XRD) و میکروسکوپ الکترونی روبشی ( SEM) بررسی شدند. نتایج بیانگر این است که مایعات یونی استفاده شده سبب ایجاد کریستال های ریز شده است که با بررسی طیف های پراش اشعه ایکس، اندازه بلور در حدود ۱۳ نانومتر بوده و میزان بلورینگی ۶۱ درصد به دست آمد. همچین تصاویر میکروسکوپ الکترونی روبشی نشان دهنده اندازه الیاف در ناحیه نانومتر بوده که به طور تقریبی در محدوده ۴۰-۳۰ نانومتر می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.