اثر سطوح مختلف ساکاروز و عصاره گلبرگ زعفران بر عمر گلجایی و کیفیت پس از برداشت گل بریده داوودی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر سطوح مختلف ساکاروز و عصاره گلبرگ زعفران بر عمر گلجایی و کیفیت پس از برداشت گل بریده داوودی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر سطوح مختلف ساکاروز و عصاره گلبرگ زعفران بر عمر گلجایی و کیفیت پس از برداشت گل بریده داوودی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر سطوح مختلف ساکاروز و عصاره گلبرگ زعفران بر عمر گلجایی و کیفیت پس از برداشت گل بریده داوودی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر سطوح مختلف ساکاروز و عصاره گلبرگ زعفران بر عمر گلجایی و کیفیت پس از برداشت گل بریده داوودی :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

این پژوهش به منظور بررسی اثر میزان مختلف عصاره گلبرگ زعفران و ساکارز بر صفات طول عمر گل (عمر گلجایی)، وزن ترنسبی گل، میانگین درصد جذب آب، درصد ماده خشک و عمر گلجایی در سال ۱۳۹۴ در محل آزمایشگاه تحقیقاتیپژوهشکده ملی زعفران دانشگاه تربت حیدریه انجام گردید. شاخه های گل داوودی از گلخانه تجاری تهیه وگلها در مرحلهغنچه دهی به آزمایشگاه منتقل و مورد آزمایش قرار گرفتند. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در سهتکرار اجرا شد و دو فاکتور مورد بررسی شامل: فاکتور اول ساکارز در چهار سطح (صفر، ۳ و ۴/۵ درصد) و فاکتور دوم عصاره گلبرگ زعفران در پنج سطح (صفر، ۲/۵، ۵، ۷/۵ و ۱۰ میلی گرم بر لیتر) بود. داده های بدست آمده از این آزمایش با استفاده از نرم افزار SAS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. مقایسه میانگین ها با کمک آزمون چند دامنه ای دانکن در سطوح احتمال ۵ درصد و ۱ درصد انجام شد. با توجه به نتایج بدست آمده میتوان نتیجه گرفت هنگامی که محلول عصاره گلبرگ زعفران و ساکارز با هم استفاده میشوند میتوانند به عنوان یک محلول مهم نگهدارنده گل داوودی به شمارآیند.همچنین این محلولها هر یک به تنهایی نیز میانگین قابل قبولی در اکثر صفات اندازه گیری شده داشتند در حالیکهاستفاده توام اینها میانگین صفات را به طور معنی داری افزایش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.