ارزیابی و تعیین شاخص های انرژی برای تولید محصول خربزه در شهرستان سربیشه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی و تعیین شاخص های انرژی برای تولید محصول خربزه در شهرستان سربیشه دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی و تعیین شاخص های انرژی برای تولید محصول خربزه در شهرستان سربیشه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی و تعیین شاخص های انرژی برای تولید محصول خربزه در شهرستان سربیشه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی و تعیین شاخص های انرژی برای تولید محصول خربزه در شهرستان سربیشه :
تعداد صفحات :۱۲
چکیده مقاله:
کشاورزی شدیداً به انرژی به خصوص سوخت های فسیلی وابسته است. موارد مصرف انرژی شامل عملیات تولید محصولات زراعی در مزرعه و عملیات فرآیند سازی محصولات، حمل و نقل و تولید کود و آفتکش خارج از مزرعه است. مصرف انرژی در عملیات مختلف کشاورزی بر حسب منطقه فرق میکند و این موضوع به علت شرایطاگرواکولوژیکی متفاوت مناطق میباشد. این مطالعه در سطح مزارع خربزه دشت درح شهرستان سربیشه، انجام گرفت. نسبت انرژی، بهره دهی انرژی و انرژی خالص دریافتی به ترتیب ۲/۱۳، kg/Mj 0/63 و Mj 36726 محاسبه شد. بیشترین سهم انرژی مربوط به کود می باشد که رقمی در حدود ۵۷ درصد انرژی ورودی را به خود اختصاص داده است.بعد از کود به ترتیب سوخت و ماشین آلات بیشترین انرژی ورودی را به خود اختصاص دادهاند و کمترین مقدار انرژی ورودی مربوط به بذر میباشد که ۰/۳۶ درصد انرژی ورودی را در بر دارد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.