تولید بوتیل استر حاصل از روغن پسماند خوراکی و اندازه گیری خواص ترموفیزیکی آن


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تولید بوتیل استر حاصل از روغن پسماند خوراکی و اندازه گیری خواص ترموفیزیکی آن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تولید بوتیل استر حاصل از روغن پسماند خوراکی و اندازه گیری خواص ترموفیزیکی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تولید بوتیل استر حاصل از روغن پسماند خوراکی و اندازه گیری خواص ترموفیزیکی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تولید بوتیل استر حاصل از روغن پسماند خوراکی و اندازه گیری خواص ترموفیزیکی آن :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

سوخت بیودیزل حاصل از روغنهای گیاهی متداول معمولا حاوی پنج نوع مونواستراسیدهای چرب (پالمیتیک، استئاریک، اولئیک، ولینولنیک) میباشد. هدف از این تحقیق تولید سوخت بیودیزل از روغن پسماند خوراکی با استفاده از الکل بوتانول و تعیین خواص ترمو فیزیکی آن بر اساس استاندارد ASTM میباشد. سوخت بیودیزل به روش ترانس استریفیکاسیون تولید شد. سپس بیودیزل تولید شده را با نسبت های مختلف (۲۰، ۴۰، ۶۰، ۸۰ و ۱۰۰ درصد حجمی) با گازوئیل مخلوط شد. خواص ترمو فیزیکی نمونه های سوخت شامل: دانسیته، ویسکوزیته، نقطه ابری شدن و نقطه روشنایی بر اساس استاندارد ASTM اندازه گیری شدند. نتایج نشان داد که خواص سوخت بوتیل استر حاصل از روغن پسماند خوراکی استاندارد ASTM را پوشش میدهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.