بررسی معیارهای موثر در تصمیم گیری استفاده مجدد از پساب


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی معیارهای موثر در تصمیم گیری استفاده مجدد از پساب دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی معیارهای موثر در تصمیم گیری استفاده مجدد از پساب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی معیارهای موثر در تصمیم گیری استفاده مجدد از پساب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی معیارهای موثر در تصمیم گیری استفاده مجدد از پساب :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

در حال حاضر در مناطق خشک و نیمه خشک، منابع آب شیرین سطحی و زیرزمینی به دلایلی چون خشکسالی های پی در پی، پدیده تغییر اقلیم و کاهش بارندگی ها و نیز از سویی با افزایش جمعیت و توسعه صنعت و کشاورزی و افزایش مصرف، رو به کاهش است. تامین آب مورد نیاز از شاخص های توسعه پایدار جوامع می باشد، بنابراین برای حل این مشکل باید راهکارهایی اندیشیده شود. یکی از راه حل های مناسب، استفاده از پساب ها می باشد. پساب به عنوان یکی از منابع آب غیر متعارف (آب با کیفیت پایین) منبعی در دسترس، رو به افزایش و پایدار است. در بخش های کشاورزی، صنعتی، مصارف غیر شرب شهری و تغذیه مصنوعی آب زیرزمینی می توان از پساب ها استفاده نمود. در تصمیم گیری برای استفاده از پساب در بخش های ذکر شده، باید اثرات و پیامدهای مثبت و منفی اقتصادی، فرهنگی، بهداشتی، زیست محیطی و … پساب ها را در نظر گرفت. در این مقاله ضمن بررسی قابلیت های استفاده از پساب در بخش های مختلف مصرف، معیارهای در نظر گرفته شده به منظور استفاده مجدد از آن، در چهار گروه معیارهای اقتصادی، اجتماعی، فنی و زیست محیطی و زیرمعیارهای آن ها، جهت در اختیار قرار دادن برنامه ریزان و تصمیم سازان به منظور تصمیم گیری در مورد روش مناسب استفاده مجدد از پساب، مورد ارزیابی قرار می گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.