بررسی تصفیه شیرابه های مرکز دفن کرج با استفاده از آنزیم و هوادهی در مقیاس آزمایشگاهی برای استفاده در ساخت تالاب مصنوعی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تصفیه شیرابه های مرکز دفن کرج با استفاده از آنزیم و هوادهی در مقیاس آزمایشگاهی برای استفاده در ساخت تالاب مصنوعی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تصفیه شیرابه های مرکز دفن کرج با استفاده از آنزیم و هوادهی در مقیاس آزمایشگاهی برای استفاده در ساخت تالاب مصنوعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تصفیه شیرابه های مرکز دفن کرج با استفاده از آنزیم و هوادهی در مقیاس آزمایشگاهی برای استفاده در ساخت تالاب مصنوعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تصفیه شیرابه های مرکز دفن کرج با استفاده از آنزیم و هوادهی در مقیاس آزمایشگاهی برای استفاده در ساخت تالاب مصنوعی :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

نفوذ شیرابه آلوده به آبهای زیرزمینی می تواند باعث آلودگی آن و در نتیجه تشدید بحران کم آبی گردد. با هدف تصفیه آلودگیهای آلی شیرابه مرکز دفن پسماند حلقه دره کرج که BOD آن غلظتی معادل ۳۸۷۰۰ میلی گرم بر لیتر می باشد، طراحی و ساخت پایلوت در مقیاس آزمایشگاهی به منظور بررسی تاثیر آنزیم بیوویتا زیپاک و هوادهی و همچنین، اثر استفاده تلفیقی، آنزیم – هوادهی بر میزان تصفیه ترکیبات آلی شیرابه و بهینه سازی پارامترهای مذکور انجام شده است. برای این منظور، آنزیم مذکور (برای نخستین بار در کشور) با غلظتهای ۰.۵، ۱ و ۲ گرم بر لیتر و هوادهی با دبی ۱۴۰۰ لیتر در ساعت، هر یک بطور مستقل برای کاهش آلودگی شیرابه با غلظت ۱۹۳۵ میلی گرم بر لیتر که حاصل رقیق سازی شیرابه اولیه بوده مورد بررسی قرار گرفته است. در طول اجرای پایلوت، برای ارزیابی عملکرد میزان تصفیه شیرابه، سه پارامتر BOD, COD, pH در زمانهای صفر، ۸، ۱۵، ۲۱، ۳۰، ۳۵ و ۴۵ روز اندازه گیری می شوند. نتایج نشان می دهد که در بین ۵ نمونه ساخته شده، اثر استفاده تلفیقی هوادهی- آنزیم بهترین تاثیر را در کاهش BOD و COD داشته است. به گونه ای که توانسته مقدار BOD و COD را به ترتیب به میزان ۹۸ و ۷۹ درصد کاهش دهد. با توجه به سه غلظت آنزیم مصرفی در این پایلوت، میزان بهینه آنزیم برای کاهش آلودگیهای آلی ۱ گرم در لیتر بوده است که توانسته مقدار BOD را تا ۹۲ درصد کاهش دهد که قابل مقایسه با غلظتهای ۰.۵ و ۲ گرم بر لیتر آنزیم می باشد که به ترتیب کاهش ضعیف تری را معادل ۲۸ و ۶۴ درصد از خود نشان داده اند. ضمن اینکه بطور مشابه از منظر کاهش COD ، مقدار غلظت آنزیم بهینه مورد نیاز، همان ۱ گرم در لیتر را نشان می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.