بررسی آزمایشگاهی تغییرات کیفیت آب در مخازن پلی اتیلن خانگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آزمایشگاهی تغییرات کیفیت آب در مخازن پلی اتیلن خانگی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آزمایشگاهی تغییرات کیفیت آب در مخازن پلی اتیلن خانگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آزمایشگاهی تغییرات کیفیت آب در مخازن پلی اتیلن خانگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آزمایشگاهی تغییرات کیفیت آب در مخازن پلی اتیلن خانگی :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

امروزه در بسیاری از ساختمان ها به دلایل تأمین فشار یا ذخیره سازی از مخازن خانگی آب شرب استفاده می شود. در کنار مزایای مخازن خانگی، از جمله مشکلات آن احتمال تغییر کیفیت آب شرب در اثر ماند و تماس آن با جداره مخازن می باشد. روند رو به رشد استفاده از مواد پلاستیکی و بطور خاص پلی اتیلن، استفاده از پلی اتیلن در ساخت مخازن خانگی را افزایش داده است. از این رو در مطالعه حاضر تغییر کیفیت آب شرب به علت ماند آن در مخازن پلی اتیلنی مورد بررسی قرار گرفته است. به این صورتکه با استفاده از یک مخزن پلی اتیلنی وکنترل دمای اطراف آن در محیط آزمایشگاه، با نمونه برداری از مخزن در زمان های ماند ۳ و ۷ روز و انجام آزمایش های کیفی، تأثیر ماند آب در این مخزن مورد بررسی قرار گرفته است. آزمایشات اصلی انجام شده بر روی نمونه ها در بخش شیمیایی، اندازه گیری TOC یا کل کربن آلی و در بخش میکروبی، شمارش باکتری های هتروتروفیک می باشد. هم چنین مشخصه های pH،کلر آزاد باقیمانده و کدورت نیز در هر بار نمونه برداری از مخزن اندازه گیری شد. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد برای ماند یک هفته ای آب در مخزن پلی اتیلن، خطر نشت مواد آلی از جداره داخلی مخزن و رشد میکروبی، برای زمان ماند سه روزه وجود ندارد اما برای نمونه با زمان ماند هفت روز نشت مواد آلی و رشد میکروبی مشاهده گردید اگرچه در پایان هفت روز مقادیر نشت مواد آلی از مخزن و رشد میکروبی همچنان در محدوده استاندارد قرار داشت. هم چنین نتایج این تحقیق نشان داد که افزایش دمای محیط باعث کاهش کیفیت میکروبی آب ذخیره شده می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.