تحلیل انرژی و شبیه سازی یک سیکل تبرید جذبی-اجکتوری Energy analysis and simulation of an ejector-absorption cycle


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل انرژی و شبیه سازی یک سیکل تبرید جذبی-اجکتوری Energy analysis and simulation of an ejector-absorption cycle دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل انرژی و شبیه سازی یک سیکل تبرید جذبی-اجکتوری Energy analysis and simulation of an ejector-absorption cycle  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل انرژی و شبیه سازی یک سیکل تبرید جذبی-اجکتوری Energy analysis and simulation of an ejector-absorption cycle،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل انرژی و شبیه سازی یک سیکل تبرید جذبی-اجکتوری Energy analysis and simulation of an ejector-absorption cycle :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

سیستم های جذبی با انرژی و آب گرم شده از طریق کلکتورهای خورشیدی تغذیه می شوند. با توجه به قیمت بالای انرژی و تاثیرات مخرب زیست محیطی ناشی از سوختهای فسیلی بسیاری از محققان به بهینه سازی سیستم های جذبی- اجکتوری توجه نموده اند. در این مقاله محدودیتهای استفاده از اجکتور بخار- مایع بدون تغییر فاز مورد بررسی قرار می گیرد و در جهت بازیافت فشار مورد بررسی قرار می گیرند. در جهت بهینه سازی، سیکل جذبی تک اثره که با یک منبع گرمائی دما پایین و مخلوط آمونیاک- آب همراه می باشد را به سیکل سطح فشار سه گانه اجکتوری- جذبی تبدیل می کنیم. برای یافتن روش بهبود فشار و طراحی مناسب جهت اجکتور بخار- مایع، یک مدل جریان دو فازی جدید در شرایط کاری سیکل توسعه داده می شود و جهت برنامه کامپیوتری شبیه سازی استفاده می شود. فرض می گردد که فاز مایع در شکل قطرات در دیفیوزر به صورت مخروطی شکل است و شامل بر هم کنش بین فازها، اثرات داخلی و افزایش افت فشار با توجه به اصطحکاک، مخلوط دو گانه آمونیاک- آب و تغییرات آن نسبت به انتقال جرم و تغییرات قطر قطرات می باشد. با استفاده از نتایج شبیه سازی منطقه مخلوط و دیفیوزر نتیجه می گیریم که باز یافت فشار برای زوایای دیفیوزر کوچکتر، افزایش می یابد و بیشینه بازیافت فشار ۰/۰۵ بار باری تیوب می باشد. با توجه به اینکه بازیافت فشار اساسا به مخلوط سیالعا بستگی دارد، فشار خروجی نازل بر مبنای تغییرات قطر مورد بررسی دقیق قرار می گیرد. مدل اجکتور که شامل تغییرات فاز در نازل است به جهت بازیافت قابل توجه فشار، مورد بررسی و توسعه قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.