مدلسازی میزان شوری آب رودخانه آجی چای با استفاده از روش برنامه ریزی ژنتیک


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مدلسازی میزان شوری آب رودخانه آجی چای با استفاده از روش برنامه ریزی ژنتیک دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدلسازی میزان شوری آب رودخانه آجی چای با استفاده از روش برنامه ریزی ژنتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدلسازی میزان شوری آب رودخانه آجی چای با استفاده از روش برنامه ریزی ژنتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مدلسازی میزان شوری آب رودخانه آجی چای با استفاده از روش برنامه ریزی ژنتیک :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

تحقیق حاضر به بررسی عملکرد روش داده محور برنامه ریزی ژنتیک در پیش بینی تغییرات کل مواد جامد محلول TDS آب رودخانه آجی چای، واقع در استان آذربایجان شرقی می پردازد. داده های به کار رفته، شامل پارمترهای کمی و کیفی آب این رودخانه از قبیل دبی، غلظت کل املاح محلول در آب TDS هدایت الکتریکی سدیم EC، منیزیم کلسیم، کلر و هیدروژن کربنات HCO3 سولفات، نسبت جذب سدیم NA% سختی کربناتی شامل بی کربنات کلسیم و منیزیم در مقیاس زمانی ماهانه می باشد. قابلیتهای مدلهای بکار رفته، براساس معیارهای ارزیابی نظیر میانگین قدر مطلق خطا، ضریب همبستگی، میانگین مربعات خطا و دیاگرام پراکنش مشاهداتی محاسباتی نمودار تغییرات مقادیر کل مواد جامد محلول، مورد بررسی قرار نتایج حاکی از آنست که مدل برنامه ریزی ژننتیک عملکرد قابل قبولی در تخمین میزان کل مواد جامد محلول دارا می باشد مقادیر بدست آمده برای پارامترهای ارزیابی بهترین مدل بصورت ریشه میانگین مربعات خطا RMSE=0.03 و ضریب همبستگی R=0.97 می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.