امکان سنجی تولید گوشت سبز با سین بیوتیک ها


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 امکان سنجی تولید گوشت سبز با سین بیوتیک ها دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد امکان سنجی تولید گوشت سبز با سین بیوتیک ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی امکان سنجی تولید گوشت سبز با سین بیوتیک ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن امکان سنجی تولید گوشت سبز با سین بیوتیک ها :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

به گوشت دام هایی که در مراحل پرورش آنها از هیچ آنتی بیوتیکی استفاده نشده باشد، گوشت سبز گویند. امروزه مصرف بی رویه آنتی بیوتیک ها و وجود بقایای دارویی در گوشت ها سلامت جامعه را تهدید می کند. باقی ماندن آنتی بیوتیک ها در انواع گوشت ها سبب افزایش مقاومت آنتی بیوتیکی میکروارگانیسم ها در مصرف کنندگان می شود. از این رو، مصرف آنتی بیوتیک ها در بسیاری از کشورها محدود شده است و پژوهش های زیادی جهت بکارگیری ترکیبات جایگزین صورت می گیرد. این مطالعه با هدف جایگزینی سین بیوتیک ها به جای آنتی بیوتیک ها در خوراک بلدرچین ژاپنی و بررسی تأثیر آن بر ویژگی های گوشت آن انجام شد. نتایج نشان داد که افزایش سین بیوتیک موجب بهبود ویژگی های حسی گوشت شده است. همچنین ظرفیت نگهداری آب علی رغم افزایش از تغییرات معنی داری نسبت به شاهد برخوردار نبود. بنابراین سین بیوتیک ها علاوه بر نقش پیشگیرانه در بروز بیماری های خطرناکی مانند سرطان، حساسیت، عفونت های ثانویه، اختلالات سوخت و ساز به دلیل بهبود شاخص های گوشت، جایگزین خوبی برای آنتی بیوتیک و تولید گوشت سبز می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.