درجه بندی کیفیت سیب با پردازش تصویر و شبکه عصبی RBF


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 درجه بندی کیفیت سیب با پردازش تصویر و شبکه عصبی RBF دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد درجه بندی کیفیت سیب با پردازش تصویر و شبکه عصبی RBF  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی درجه بندی کیفیت سیب با پردازش تصویر و شبکه عصبی RBF،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن درجه بندی کیفیت سیب با پردازش تصویر و شبکه عصبی RBF :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

خواص فیزیکی محصولات کشاورزی از مهمترین عوامل موثر در درجه بندی محصولات است پردازش تصویر روش نوینی است که در بخش های مختلفی از جمله کشاورزی کاربرد دارد. از پردازش تصویر برای طبقه بندی محصولات مختلف استفاده می شود. هدف این مقاله استفاده از پردازش تصویر برای طبقه بندی سیب براساس کیفیت آن بوده است. بدین منظور ما شرایط یکسانی از جمله مکان و نور ثابت را در نظر گرفته و تصویر برداری نموده ایم و با روش سعی و خطا معیاری برای سالم یا معیوب بودن سیب بدست آورده، و با انتخاب شبکه عصبی مناسب( RBF ) به تحلیل داده های بدست آمده می پردازیم. با این کار به درجه بندی کیفیت سیب ها دست می یابیم. ضمناً نرم افزار مورد استفاده در این مقاله برای تحلیل داده ها نرم افزار متلب( Matlab ) می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.