بررسی نقش رطوبت و ارتفاع از سطح دریا بر توزیع فضایی فراوانی آنتی بادی ضد توکسوپلاسما گوندی در جوندگان با استفاده از نرم افزار جی ای اس(مطالعه موردی استان گلستان)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی نقش رطوبت و ارتفاع از سطح دریا بر توزیع فضایی فراوانی آنتی بادی ضد توکسوپلاسما گوندی در جوندگان با استفاده از نرم افزار جی ای اس(مطالعه موردی استان گلستان) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی نقش رطوبت و ارتفاع از سطح دریا بر توزیع فضایی فراوانی آنتی بادی ضد توکسوپلاسما گوندی در جوندگان با استفاده از نرم افزار جی ای اس(مطالعه موردی استان گلستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی نقش رطوبت و ارتفاع از سطح دریا بر توزیع فضایی فراوانی آنتی بادی ضد توکسوپلاسما گوندی در جوندگان با استفاده از نرم افزار جی ای اس(مطالعه موردی استان گلستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی نقش رطوبت و ارتفاع از سطح دریا بر توزیع فضایی فراوانی آنتی بادی ضد توکسوپلاسما گوندی در جوندگان با استفاده از نرم افزار جی ای اس(مطالعه موردی استان گلستان) :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

توکسوپلاسما گوندی انگل تک یاختهای مهم مشترک انسان و حیوانات است که میتواند انسان و حیوانات خونگرم را آلودهکند و فراوانی آن در شمال ایران بالاست. هدف این مطالعه، بررسی رابطه دما و بارش با فراوانی آلودگی جوندگان بهتوکسوپلاسما گوندی در استان گلستان بود. در طول زمستان سال ۱۳۹۴، ۱۲۴ موش قهوهای با تله در مناطق مختلف صید شدند. نمونه خون از قلب جمعآوری شده و پس از جدایی سرم، حضور آنتی بادی توکسوپلاسما گوندی با استفاده از آزمونآگلوتیناسیون اصلاح شده مورد بررسی قرار گرفت. رابطه بین فراوانی آنتیبادی توکسوپلاسما گوندی با میانگین دمای سالیانهو میانگین بارش سالیانه در نرم افزار GIS و ایدریسی مورد بررسی قرار گرفت. فراوانی آنتیبادی توکسوپلاسما گوندی موش های قهوهای: گرگان ۲۲ درصد، کردکوی ۲۶/۶۶ درصد، بندر ترکمن ۲۲/۲۲ درصد، آزادشهر ۲۰ درصد، مراوه تپه ۱۶/۶۶ درصد و گنبدکاووس ۱۳/۳۳ درصد بود. نتایج سیستم اطلاعات جغرافیایی نشان داد رطوبت تأثیر بیشتری را بر چگونگی توزیع فضایی آنتی بادی توکسوپلاسما گوندی در جوندگان نمونهگیری شده دارد. رابطه مثبت بین شیوع آنتی بادی توکسوپلاسما گوندی با رطوبت و ارتفاع میتواند به این دلیل باشد که زنده ماندنی اوویست توکسوپلاسما گوندی در خاک مرطوب طولانی تراست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.