استفاده از مدل رگرسیون حداقل مربعات جزئی در تخمین مقادیر فلزات سنگین در خاک به روش طیف سنجی مرئی مادون قرمز نزدیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استفاده از مدل رگرسیون حداقل مربعات جزئی در تخمین مقادیر فلزات سنگین در خاک به روش طیف سنجی مرئی مادون قرمز نزدیک دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استفاده از مدل رگرسیون حداقل مربعات جزئی در تخمین مقادیر فلزات سنگین در خاک به روش طیف سنجی مرئی مادون قرمز نزدیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده از مدل رگرسیون حداقل مربعات جزئی در تخمین مقادیر فلزات سنگین در خاک به روش طیف سنجی مرئی مادون قرمز نزدیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استفاده از مدل رگرسیون حداقل مربعات جزئی در تخمین مقادیر فلزات سنگین در خاک به روش طیف سنجی مرئی مادون قرمز نزدیک :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

مدیریت و بهرهبرداری از خاک ها نیازمند کسب اطلاعات مناسب، ارزان و به موقع از خصوصیات فیزیکو- شیمیایی آنهاست. روشهای سنتی تعیین خصوصیات خاک مستلزم صرف هزینه و زمان زیادی میباشند؛ بنحوی که عموماً بهره-برداران تمایل چندانی به استفاده از نتایج اندازهگیریهای آزمایشگاهی در مدیریت آب و خاک ندارند . طیف سنجی انعکاسیدر محدوده ی طیفی ۲۵۰۰-۴۰۰ نانومتر (VNIR)، یک روش جایگزین مناسب برای تخمین خصوصیات خاک می باشد.هدف از این مطالعه، ارزیابی نتایج استفاده از طیف سنج آزمایشگاهی (اسپکترو رادیومتریک) جهت برآورد غلظت عناصر سربو نیکل در خاکهای تحت آبیاری با آب حاصل از تصفیه لجن فاضلاب در محدوده ی شهر ری و در نهایت مقایسه ی ایننتایج با نتایج حاصل از اندازه گیریهای دستگاه جذب اتمی می باشد. علاوه بر آن، یکی دیگر از اهداف این پژوهش، معرفییک رابطه ی بهینه شده با دقت بالا جهت برآورد میزان عناصر فلزی سنگین در خاک از طریق کربن آلی خاک است. در اینمطالعه از مدل رگرسیون حداقل مربعات جزئی به منظور برآورد غلظت فلزات سنگین استفاده شد و برای ارزیابی عملکرد اینمدل از روش ریشه دوم میانگین مربعات خطا استفاده گردید. نتایج این تحقیق نشان داد که مقادیر برآورد شده با استفاده ازطیف های اشتقاقی، شباهت بیشتری را با نتایج حاصل از اندازه گیری های دستگاه جذب اتمی دارا می باشند؛ به طوری کهروابط ریاضی پیش بینی شده برای برآورد عناصر مورد آزمایش، مقادیر (R(2 بیشتر و خطای کمتری را در مقایسه با نتایجحاصل از این برآوردها با استفاده از طیف های Continuum Removal نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.