اثرتیمار فراصوت بر خصوصیات فیزیکی فیلم خوراکی کفیران


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرتیمار فراصوت بر خصوصیات فیزیکی فیلم خوراکی کفیران دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرتیمار فراصوت بر خصوصیات فیزیکی فیلم خوراکی کفیران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرتیمار فراصوت بر خصوصیات فیزیکی فیلم خوراکی کفیران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرتیمار فراصوت بر خصوصیات فیزیکی فیلم خوراکی کفیران :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

کفیران پلی ساکارید تولید شده توسط میکروارگانیسم های دانه های کفیر می باشد که می تواند فیلم های با ظاهری مناسب تولید نماید. ویژگی های فیزیکی اکثر فیلم های خوراکی ضعیف می باشد. به نظر می رسد امواج فراصوت راه حلی مناسب برای بهبود ویژگی فیلم های خوراکی شود. بنابراین در این مطالعه تأثیر امواج فراصوت (۵، ۱۵ و ۳۰ دقیقه) بر ویژگی های فیزیکی فیلم کفیران مورد بررسی قرار گرفت. امواج فراصوت به طور معنی داری نفوذ پذیری بخار آب و رطوبت فیلم های تولیدی را در مقایسه با تیمار شاهد کاهش داد و با افزایش زمان در معرض قرارگیری امواج فراصوت پارامترهای مذکور کاهش بیشتری یافتند. بطور کلی نتایج این پزوهش نشان داد که استفاده از تیمار فراصوت نقش چشمگیری در بهبود خصوصیات فیزیکی فیلم خوراکی کفیران دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.