مروری بر مطالعات صورت گرفته بر روی خصوصیات عملکردی، فواید و کاربردهای روغن بذور گوجه فرنگی و شاهی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مروری بر مطالعات صورت گرفته بر روی خصوصیات عملکردی، فواید و کاربردهای روغن بذور گوجه فرنگی و شاهی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مروری بر مطالعات صورت گرفته بر روی خصوصیات عملکردی، فواید و کاربردهای روغن بذور گوجه فرنگی و شاهی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر مطالعات صورت گرفته بر روی خصوصیات عملکردی، فواید و کاربردهای روغن بذور گوجه فرنگی و شاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مروری بر مطالعات صورت گرفته بر روی خصوصیات عملکردی، فواید و کاربردهای روغن بذور گوجه فرنگی و شاهی :
تعداد صفحات :۱۳
چکیده مقاله:
امروزه مبحث چربی ها و روغن ها در رژیم غذایی بسیار مورد توجه است. چربی های اشباع به دلیل بالابردن میزان کلسترول و افزایش خطر بیماریهای قلبی و عروقی اغلب مورد انتقاد قرار گرفته اند و دستورالعمل های غذایی هنوز هم توصیه میکنند که از روغن های گیاهی به جای چربی های اشباع مانند کره استفاده شود. مواد پیش ساز در بافت های گیاهی شامل ترکیبات فنولیک، فلاوونولها و فلاوونوئیدها، گلیکوزیدها، آلکالوئیدها و پلی استیلن میباشند. این ترکیبات به به علت اثر ممانعت کنندگی و کشندگی میکروارگانیسم های بیماریزا مورد توجه قرار گرفته اند. موضوع مورد بحث این مقاله مطالعه خواص، فواید و برخی از کاربردهای روغن بذور گوجه فرنگی و شاهی است. هدف اصلی از انتخاب این موضوع یافتن منابع جدید و سودمند روغنی است. از این دو روغن میتوان در فرمولاسیون انواع محصولات غذایی نظیر سس استفاده کرد زیرا با مطالعه در مورد خواص، ساختار و به طور کلی ویژگیهای این دو روغن به سودمندی آنها پی برده میشود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.