تأثیر دمای گرماکافت بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی بیوچار ذرت و تصاعد دی اکسید کربن از خاک


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر دمای گرماکافت بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی بیوچار ذرت و تصاعد دی اکسید کربن از خاک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر دمای گرماکافت بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی بیوچار ذرت و تصاعد دی اکسید کربن از خاک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر دمای گرماکافت بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی بیوچار ذرت و تصاعد دی اکسید کربن از خاک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر دمای گرماکافت بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی بیوچار ذرت و تصاعد دی اکسید کربن از خاک :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

هدف این مطالعه بررسی اثر دمای گرماکافت بر خصوصیات بیوچار و پس از آن اثر بیوچار تولید شده بر میزان انتشار دی اکسید کربن از خاک بود. بیوچار مورد استفاده از بقایای ذرت به عنوان ماده اولیه در سه دمای ۲۰۰،۴۰۰و۶۰۰ درجه سانتیگراد تولید گردید. خصوصیات بیوچار شامل pH و شوری، میزان بیوچار تولید شده، سطح ویژه، درصد خاکستر، و ترکیب عنصری آن مورد اندازه گیری قرار گرفت. نتایج نشان داد با افزایش دمای تولید بیوچار pHو EC درصد خاکستر، میزان کربن، میزان عناصیر پتاسیم، فسفر، کلسیم، منیزیم، آهن، روی، مس و منگنز افزایش یافته ولی میزان اکسیژن، هیدروژن و نسبت هیدروژن به کربن، اکسیژن به کربن، هیدروژن به اکسیژن کاهش یافت. همچنین با افزایش دمای تولید بیوچار خروج دی اکسید کربن از خاک به دلیل کاهش چشمگیر ترکیبات آسان تجزیه پذیر و فراریا افزایش درجه آروماتیکی موجود در بقایای ذرت کاهش محسوس یافت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.