بررسی اثر کلرید کلسیم بر برخی صفات کیفی میوه سیب رقم دو رنگ فرانسه در طول انبار مانی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر کلرید کلسیم بر برخی صفات کیفی میوه سیب رقم دو رنگ فرانسه در طول انبار مانی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر کلرید کلسیم بر برخی صفات کیفی میوه سیب رقم دو رنگ فرانسه در طول انبار مانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر کلرید کلسیم بر برخی صفات کیفی میوه سیب رقم دو رنگ فرانسه در طول انبار مانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر کلرید کلسیم بر برخی صفات کیفی میوه سیب رقم دو رنگ فرانسه در طول انبار مانی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

کلسیم به عنوان یک عنصر ضروری نقش مهمی در کیفیت پس از برداشت میوه ها و سبزی ها دارد به این ترتیب به منظور بررسی اثر کلرید کلسیم بر برخی صفات کیفی میوه سیب رقم دو رنگ فرانسه در طول انبارمانی آزمایشی به صورت اسپیلت پلات فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی در سه تکرار انجام شد عامل اصلی مدت زمان انبارمانی در دو زمان مختلف با فاصله دو ماه و عامل فرعی شامل تیمار شاهد آب مقطر کلرید کلسیم ۱ درصد و کلرید کلسیم ۲ درصد بود نتایج تجزیه واریانس داده ها بیانگر اختلاف معنی دار P<0.05 زمان انبارمانی بر pH میوه بود و بر دیگر صفت اندازه گیری شده EC میوه اسیدیته کل و مواد جامد محلول تاثیر معنی داری نداشت عامل کلرید کلسیم نیز بر هیچ یک از صفات اندازه گیری شده تاثیر معنی دار ایجاد نکرد ار متقابل زمان انبارمانی در کلرید کلسیم فقط بر اسیدیته کل تاثیر معنی داری P<0.05 داشت و بر دیگر صفات غیر معنی دار بود بیشترین مقدار اسیدیته کل مربوط به کلرید کلسیم ۲ درصد و ۶۰ روز اول انبارمانی به مقدار ۱/۷۰۹ میلی گرم بر ۱۰۰ گرم آب میوه بود که اختلاف معنی داری با بقیه ترکیب های تیماری داشت با توجه به نتایج کلی از این بررسی زمان انبارمانی با کاهش اسیدیته و افزایش pH کیفیت میوه را کاهش داد کاربرد کلرید کلسیم با تاثیر بر افزایش اسیدیته تا حدودی توانست این کاهش کیفیت را جبران کند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.