اثرکاربرد برگی سولفات پتاسیم وسولفات روی درتحمل به سرمای توت فرنگی رقم سلوا و پاروس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثرکاربرد برگی سولفات پتاسیم وسولفات روی درتحمل به سرمای توت فرنگی رقم سلوا و پاروس دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثرکاربرد برگی سولفات پتاسیم وسولفات روی درتحمل به سرمای توت فرنگی رقم سلوا و پاروس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرکاربرد برگی سولفات پتاسیم وسولفات روی درتحمل به سرمای توت فرنگی رقم سلوا و پاروس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثرکاربرد برگی سولفات پتاسیم وسولفات روی درتحمل به سرمای توت فرنگی رقم سلوا و پاروس :
تعداد صفحات :۱۶
چکیده مقاله:
به منظور ارزیابی اثر محلول پاشی سولفات پتاسیم درغلظت های صفر شاهد ،یک درصد ودودرصد سولفات روی درغلظتهای صفر شاهد ۰/۵ درصدویک درصد برغلظت کربوهیدراتهای محلول، پرولین وفنول کل بوته ها ی توت فرنگی رقم سلوا و پاروس به صورت فاکتوریل درقالب طرح کاملا تصادفی درسه تکرار دریکی از گلخانه های شهر سنندج دراواخر تابستان ۱۳۹۳ انجام گرفت. محلول پاشی سولفات پتاسیم وروی درچهار مرحله طی چهار هفته روی بوته های توت فرنگی صورت پذیرفت چهارروزبعدازآخرین محلولپاشی گلدان های توت فرنگی به داخل اتاقک های سرماساز منتقل شدند وتحت سه تیمارهای دمای چهار درجه: شش، نه و ۱۲ ساعت قرار گرفتند. با کاهش دما درغلظتهای دودرصد سولفات پتاسیم ویک درصد سولفات روی، ودرغلظتهای یک درصد سولفات پتاسیم و ۰/۵ درصد سولفات روی به ترتیب بیشترین وکمترین غلظت کربوهیدرات های محلول، پرولین، وفنول کل رادارابودند. این نتیجه ها نشان می دهد که تغذیه همزمان سولفات پتاسیم وسولفات روی می تواند علاوه برکاهش خسارت سرما، با بهبود ذخیره ای کربوهیدراتی وتنظیم کننده ای اسمزی به احتمال به تکامل بهتر آنها کمک کند
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.