تحلیل موقعیت مکانی توزیع جمعیت شاغلین زن با توجه به سواد آنها در شهر اق قلا با استفاده از برنامه Hot Spot در محیط GIS


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل موقعیت مکانی توزیع جمعیت شاغلین زن با توجه به سواد آنها در شهر اق قلا با استفاده از برنامه Hot Spot در محیط GIS دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل موقعیت مکانی توزیع جمعیت شاغلین زن با توجه به سواد آنها در شهر اق قلا با استفاده از برنامه Hot Spot در محیط GIS  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل موقعیت مکانی توزیع جمعیت شاغلین زن با توجه به سواد آنها در شهر اق قلا با استفاده از برنامه Hot Spot در محیط GIS،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل موقعیت مکانی توزیع جمعیت شاغلین زن با توجه به سواد آنها در شهر اق قلا با استفاده از برنامه Hot Spot در محیط GIS :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

یکی از مهمترین معیارها جهت سنجش درجه توسعه یافتگی یک کشور، میزان اهمیت و اعتباری است که زنان در آن کشور دارا می باشند. اکنون نگاه جهان، بیشتر به سوی زنان معطوف شده است زیرا امروز، برای تحقق توسعه اجتماعی، تسریع فرایند توسعهاقتصادی و محقق شدن عدالت اجتماعی، چنانچه به زن به عنوان نیروی فعال و سازنده نگریسته شود قطعاً تأثیر بسیاری در روند توسعه و افزایش کمی و کیفی نیروی انسانی آن جامعه خواهد داشت. نقش زنان در توسعه، مستقیماً با هدف توسعه اجتماعی و اقتصادی بستگی داشته و از این رو در تحول همه جوامع انسانی، عواملی بنیادی محسوب می گردد. با توجه به این که نیمی از کل جمعیت جهان را زنان تشکیل می دهند و دوسوم ساعات کار انجام شده توسط زنان صورت می پذیرد، تنها یک دهم درآمد جهان و فقط یک صدم مالکیت اموال و دارایی های جهان به زنان اختصاص یافته است. بنابراین وجود نابرابری برای زنان در تمامی جوامع کم و بیش وجود دارد که در برخی از سازمان های جهانی در چند سال اخیر به این مسئله بیشتر توجه شده و در برنامه ریزی های خرد و کلان اقتصادی و اجتماعی سازمان های مختلف جهانی قرار گرفته است. در این پژوهش به بررسی توزیع مکانی جمعیت زنان شاغل با توجه به سواد آنها، با استفاده از نرم افزار GIS با توجه به روش تحلیل نقاط داغ در شهر آق قلا پرداخته شده است. نتایج نشان داد که در قسمت های مرکزی و جنوب شرقی دارای هسته های داغ از نظر موقعیت مکانی توزیع جمعیت شاغلین زن و زنان باسواد می باشد و دارای بیشترین تعداد جمعیت شاغلین زن و زنان باسواد در این قسمت بوده که از نظر مکانی معنادار نمی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.