مقایسه اندازه گیری کریستالهای تولیدی از شورابه پلایای خوروبیابانک با روش تبخیر کریستالیزاسیون به صورت هم دما


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اندازه گیری کریستالهای تولیدی از شورابه پلایای خوروبیابانک با روش تبخیر کریستالیزاسیون به صورت هم دما دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اندازه گیری کریستالهای تولیدی از شورابه پلایای خوروبیابانک با روش تبخیر کریستالیزاسیون به صورت هم دما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اندازه گیری کریستالهای تولیدی از شورابه پلایای خوروبیابانک با روش تبخیر کریستالیزاسیون به صورت هم دما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اندازه گیری کریستالهای تولیدی از شورابه پلایای خوروبیابانک با روش تبخیر کریستالیزاسیون به صورت هم دما :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

شورابه های طبیعی ایران منابع غنی از ترکیبات مختلف از جمله KCl ، MgCl2 ، CaCl2 ، MgSO4 ،Ca(NO3)2 و عناصری چون برمیدها، لیتیوم و.. هستند. یکی از پرپتانسیل روشهای تولید نمکهای مختلف از محلولهای شورابه های مناطق کویری، روش تبخیر خورشیدی و کریستالیزاسیون در دمای محیط است هدف از انجام این تحقیق بررسی و مقایسه اندازه کرسیتال های تولید شده از محلولهای شورابه است در این تحقیق فرایند تبخیر در دمای ۲۵ و ۴۵ درجه سانتی گراد روی شورابه های بدون ناخالصی رسی واحد پتاس خور و بیابانک انجام گردید و کریستالهای محدوده پایین دانسیته از هر کدام از دماهای مورد مطالعه با میکروسکوپ نوری مقایسه گرددی در محدوده های پایین فقط هالیت و تاکی هیدرات تشکیل می گردد که ازمایشات فازیابی این را اثبات می کند اندازه گیری کریستالهای نشان دهنده تشکیل کریستالهای هالیت بزرگتر در دمای ۲۵ درجه سانتی گراد و تاکی هیدرات بزرگتر در دمای ۴۵ درجه سانتی گراد است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.