پایش تغییرات متغیرهای هواشناسی برنوسانات دبی و پیش بینی این تغییرات تحت شرایط تغییر اقلیم مطالعه موردی: رودخانه کارده


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پایش تغییرات متغیرهای هواشناسی برنوسانات دبی و پیش بینی این تغییرات تحت شرایط تغییر اقلیم مطالعه موردی: رودخانه کارده دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پایش تغییرات متغیرهای هواشناسی برنوسانات دبی و پیش بینی این تغییرات تحت شرایط تغییر اقلیم مطالعه موردی: رودخانه کارده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پایش تغییرات متغیرهای هواشناسی برنوسانات دبی و پیش بینی این تغییرات تحت شرایط تغییر اقلیم مطالعه موردی: رودخانه کارده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پایش تغییرات متغیرهای هواشناسی برنوسانات دبی و پیش بینی این تغییرات تحت شرایط تغییر اقلیم مطالعه موردی: رودخانه کارده :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

ایران با توجه به موقعیت خاص جغرافیایی که در بین مدار ۲۵ تا ۴۰ درجه عرضس جغرافیایی و ۴۴ تا ۶۴ درجه طول شرقی واقع شده است از مناطق خشکث جهان به شمار میرود. با توجه به این موقعیت تاثیرات پارامترهای هواشناسی از اهمیت زیادی بروی منابع آبی این کشور دارد. در این مطالعه پارامترهای هواشناسی از جمله بارش، دمای حداقل و حداکثر، رطوبت، باد و ساعت آفتابی از دو ایستگاه مشهد و گلمکان و تغییرات دبی رودخانه کارده جمع آوری و سپس توسط نرم افزار SPSS معادلات بین دبی و متغیرهای مذکور در یک دوره ۱۵ ساله مورد بررسی قرار گرفت و توسط مدل پیش بینی ریز مقیاس آماری ۵.۵ LARS WG برای ۱۵ سال آینده پیشبینی شد. خروجی مدل ریز مقیاس آماری مذکور شامل متغیرهای بارش، دمای حداقل و حداکثر و ساعت آفتابی است. مقادیر میانگین قدر مطلق خطاها (MAE) بین دو دوره ی مشاهداتی و پیشبینی نشان داد که در ایستگاه مشهد متغیرهای ساعت آفتابی، دمای حداقل، دمای حداکثر و بارش به ترتیب دارای مقادیر ۱۴۲۸، ۱/۰۱، ۱/۵۳ و ۰/۴ میباشد. در ایستگاه گلمکان مقدار MAE برای پارامترهای مذکور به ترتیب ۱۲/۴۹، ۰/۳۳ ، ۰/۱۳ و ۵ میباشد. با توجه به معادلات رگرسیونی بدست آمده، نتایج نشان داد تغییرات دبی آینده تنها در فصل تابستان دارای تغییرات ۴ پارامتر خروجی مدل LARS است. در نتیجه ۱۵ سال آینده در تابستان مقدار دبی صفر است یعنی در دوره پیش بینی در فصل تابستان شرایط خشکی حکم فرماست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.