بررسی اثر تغییر کاربری اراضی بر برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک مطالعه موردی:بندپی شرقی بابل- روستای صورت


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر تغییر کاربری اراضی بر برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک مطالعه موردی:بندپی شرقی بابل- روستای صورت دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر تغییر کاربری اراضی بر برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک مطالعه موردی:بندپی شرقی بابل- روستای صورت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر تغییر کاربری اراضی بر برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک مطالعه موردی:بندپی شرقی بابل- روستای صورت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر تغییر کاربری اراضی بر برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک مطالعه موردی:بندپی شرقی بابل- روستای صورت :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

در این مطالعه اثر تغییر کاربری مرتع به زمین زراعی(ذرت علوفهای) و باغ مرکبات بر برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک در جنوب شهرستان بابل استان مازندران مطالعه شد. بدین منظور از هر کاربری از ۲ عمق ۲۰-۰ و۴۰-۲۰ سانتی متر در۴تکرار به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی نمونهبرداری و خصوصیات خاک اندازه گیری شد .نتایج نشان داد درصد میزان شن در کاربری باغ بیشترین مقدار بود که میتوان دلیل آن را آبیاری مکرر باغات مرکبات توسطباغداران دانست. بیشترین درصد پایداری خاکدانهها برای مرتع و باغ بود. همچنین تغییر کاربری موجب افزایش معنیدار واکنش-خاک به میزان ۵۴/ ۷ در کاربری زراعی نسبت به سایر کاربریها گردیده است که با توجه به آهکی بودن منطقه و اینکه آهک درعمقهای پایینی بیشتر است و همچنین به دلیل زیر و رو شدن بیش از حد خاک در کاربری زراعی، آهک به سطح خاک آمده ومنجر به افزایش واکنش خاک شده است. تغییر کاربری سبب تغییر در کربن آلی خاک میشود که بیشترین درصد کربن آلی به میزان ۸۹/ ۱ درصد در باغ و کمترین آن به میزان ۴۸ / ۰ درصد در کاربری زراعی مشاهده شد . همچنین بیشترین میزان هد ایت الکتریکی مربوط به کاربری باغ بوده که علت افزایش کربن آلی و هدایت الکتریکی را می توان استفاده از کودهای دامی درکاربری باغ دانست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.