با روش تجزیه Zea mays L. بررسی عملکرد و صفات وابسته در هیبرید های جدید ذرت علوفه ای به مولفه های اصلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 با روش تجزیه Zea mays L. بررسی عملکرد و صفات وابسته در هیبرید های جدید ذرت علوفه ای به مولفه های اصلی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد با روش تجزیه Zea mays L. بررسی عملکرد و صفات وابسته در هیبرید های جدید ذرت علوفه ای به مولفه های اصلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی با روش تجزیه Zea mays L. بررسی عملکرد و صفات وابسته در هیبرید های جدید ذرت علوفه ای به مولفه های اصلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن با روش تجزیه Zea mays L. بررسی عملکرد و صفات وابسته در هیبرید های جدید ذرت علوفه ای به مولفه های اصلی :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

ا ۱۷ هیبرید جدید ذرت علوفه ای (Zea mays L. )در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با ۴ تکرار، به منظور بررسی تنوع و روابط موجود بین صفات زراعی با عملکرد ، در خرداد سال ۱۳۹۴ در مزرعه ایستگاه تحقیقات کشاورزی طرق مشهد مورد ارزیابی قرار گرفتند.در این تحقیق، ۱۴ صفت زراعی با استفاده از ۱۰ بوته تصادفی رقابت کننده، اندازه گیری شد . نتایج تجزیه واریانس نشان داد که بین هیبریدها در اکثر صفات اختلاف معنی داری در سطح احتمال ۱ درصد وجود د ارد. از نظر بیومس تر هیبرید ۱۰ برترین هیبرید با عملکرد ۸۰/۴۸ تن در هکتار و ضعیف ترین هیبرید، شماره ۳ با عملکرد ۶۱۹/ ۶۲ تن در هکتار بود. بررسی همبستگی ساده بین صفات نشان داد که بیومس تر به عنوان عملکرد با صفات قطر ساقه ( ۵۵/ ۰) ارتفاع اولین بلال( ۵۶ /۰) بیشترین همبستگی مثبت ومعنی داری را دارد. نتایج تجزیه رگرسیون گام به گام نشان داد که صفات شاخصکیفیت، تعدد بلال در بوته، مساحت برگ، ارتفاع اولین بلال به ترتیب وارد مدل شدند و آنها مجموعا ۳۵ /۹۰ درصد از تغییرات عملکرد را توجیه کردند. بررسی تجزیه به مؤلفههای اصلی صورت گرفته نشان داد ۷۴ درصد از تغییرات کل توسط ۶ مؤلفه که مقدار ویژه بزرگتر از یکداشتند، توجیه شد. مؤلفه اول با مقدار ویژه ۶۶/ ۳ به تنهایی ۲۴ درصد از تغییرات واریانس کل را توجیه نمود. سهم مؤلفههای دوم و سوم در توجیه تغییرات واریانسکل به ترتیب ۲۴ درصد و ۱۵ درصد بود .همچنین درمولفه اول که بیشترین مقدار ویژه را به خود اختصاص داده است، صفات بیومس تر ، شاخص کیفیت ، ارتفاع بوته ،قطر ساقه وتعداد برگ مقادیربیشتری نسبت به سایرین دارند که نشان دهنده اهمیت این صفات می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.