اثر سطوح مختلف عصاره سیر بر برخی فراسنجه های لاشه برههای پرواری نژاد زل


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر سطوح مختلف عصاره سیر بر برخی فراسنجه های لاشه برههای پرواری نژاد زل دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر سطوح مختلف عصاره سیر بر برخی فراسنجه های لاشه برههای پرواری نژاد زل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر سطوح مختلف عصاره سیر بر برخی فراسنجه های لاشه برههای پرواری نژاد زل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر سطوح مختلف عصاره سیر بر برخی فراسنجه های لاشه برههای پرواری نژاد زل :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

این پژوهش با هدف بررسی اثر افزودن سطوح مختلف عصاره سیر بر برخی فراسنجههای ذبح و لاشه گوسفندشامل وزن لاشه گرم، سر، پوست، قلب، جگر، شش، کلیهها، چربی دور کلیهها، دستگاه گوارش خالی، ران، سردست،دندهها، گردن و دم صورت پذیرفت.بدین منظور از ۱۲ راس بره نر زل در ۳ تیمار و ۴ تکرار استفاده شد. جیرهها در تیمار یک فاقد عصاره سیر و تیماردو و سه به ازای هر کیلوگرم وزن زنده، بترتیب حاوی ۱۲۵ و ۲۵۰ میلیلیتر عصاره سیر بود که در دو نوبت به خوراک اسپری شد. زمان پرواربندی ۱۴ هفته ( ۲ هفته عادت پذیری و ۱۲ هفته پرواربندی) بود. تجزیه و تحلیل دادهها با نرمافزارSAS و رویه GLMو مقایسه میانگین با دانکن در سطح ۵ انجام شد. پس از ذبح سه راس بره از هر تیمار، نتایج نشان داد فراسنجههای لاشه با افزایش مقدار عصاره سیر جیره سبب افزایش معنیدار وزن نیم لاشه، قلب، جگر، معده چهار قسمتی، سردست، ران و نسبت ران به لاشه و همچنین کاهشمعنیدار چربی دور کلیهها شد.یافته های این پژوهش نشان داد فراسنجه های لاشه در برههای پرواری با استفاده از عصاره سیر بهبود یافت و باعث کاهش چربی شد و نشان داد با استفاده از عصاره سیر می توان به تولید گوشت سالم تر رسید که در نتیجه بهبود شرایطسلامت در جامعه حاصل می شود. این پژوهش نشان داد بهترین مقدار افزودن عصاره سیر به جیره ۲۵۰ میلی گرم روزانه بوده است. اگرچه استفاده از مقادیر بالاتر عصاره سیر در جیره محتاج مطالعات بیشتری می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.