تاثیر تاریخ کاشت، کودهای شیمیایی سوپر فسفات تریپل و سولفات روی بر صفات رشد و سختی بذر یونجه یکساله (Medicago scutellata cv Rabinson)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر تاریخ کاشت، کودهای شیمیایی سوپر فسفات تریپل و سولفات روی بر صفات رشد و سختی بذر یونجه یکساله (Medicago scutellata cv Rabinson) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر تاریخ کاشت، کودهای شیمیایی سوپر فسفات تریپل و سولفات روی بر صفات رشد و سختی بذر یونجه یکساله (Medicago scutellata cv Rabinson)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تاریخ کاشت، کودهای شیمیایی سوپر فسفات تریپل و سولفات روی بر صفات رشد و سختی بذر یونجه یکساله (Medicago scutellata cv Rabinson)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر تاریخ کاشت، کودهای شیمیایی سوپر فسفات تریپل و سولفات روی بر صفات رشد و سختی بذر یونجه یکساله (Medicago scutellata cv Rabinson) :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

به منظور بررسی تاثیر تاریخ کاشت، کودهای شیمیایی سوپرفسفات تریپل و سولفات ر.ی بر صفات مورفولوژیک و سختی بذر یونجه یکساله (Medicago scutellata cv Rabinson). آزمایشی به صورت اسپلیت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار در سال زراعی ۹۱-۹۰ در مزرعه دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان در خرم آباد اجراء شد. عامل اصلی شامل تاریخ کاشت در دو سطح ف T1 : ( سی ام خرداد ماه ) و T2 : ( بیست و پنجم تیرماه )، عامل فرعی به صورت فاکتوریل شامل کود سوپرفسفات تریپل در سه سطح P1=150، P0=0 و P2=250 و کود فسفات روی نیز در سه سطح Zn1=50، ,Zn0=0 و Zn2=100 کیلوگرم در هکتار بود. نتایج نشان داد که اثرات متقابل سه گانه تاریخ کشت، کود سوپر فسفات تریبل و کود سولفات روی بر تعداد شاخه فرعی، ارتفاع بوته و وزن خشک کل گیاه در سطح احتمال ۰/۰۵ معنی دار شد. همچنین هیچ یک از تیمارها تأثیری بر سختی بذر نداشتند. بیشترین تعداد شاخه فرعی در بوته مربوط به تیمار (T1P2) کاربرد ۲۵۰ کیلوگرم در هکتار کود سوپرفسفات تریپل در تاریخ کشت اول ( سی ام خرداد ) معادل ۱۱/۲۰ شاخه فرعی که نسبت به سایر تیمارها برتری داشت. مقایسه میانگین اثرات متقابل سه گانه تاریخ کشت، کود سوپر فسفات تریپل و کود سولفات روی بر عملکرد بیولوژیک نشان داد که تیمار T2P1Zn1 با ۳۵۰۴/۶۴ کیلوگرم در هکتار بیشترین عملکرد بیولوژیک را داشت. با توجه به نتایج، استفاده از کودهای شیمیایی سوپرفسفات تریپل و سولفات روی در تاریخ کشت دوم جهت رسیدن به حداکثر عملکرد، مفید خواهد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.