بررسی اثر تغییر منبع پروتئینی بر میزان سنتز پروتئین میکروبی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر تغییر منبع پروتئینی بر میزان سنتز پروتئین میکروبی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر تغییر منبع پروتئینی بر میزان سنتز پروتئین میکروبی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر تغییر منبع پروتئینی بر میزان سنتز پروتئین میکروبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر تغییر منبع پروتئینی بر میزان سنتز پروتئین میکروبی :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
این تحقیق با هدف بررسی اثر تغییر منبع پروتئینی در جیره گاو شیری هلشتاین بر فراسنجه های تغذیه ای به روش آزمایشگاهی انجام شد. جیره های آزمایشی براساس ۵۰ درصد علوفه و ۵۰ درصد کنستانتره بر طبق روش جیره نویسی NRC(2001) تهیه شد، این جیره ها حاوی منابع پروتئینی مختلف مانند کنجاله سویا، کنجاله پنبه دانه و کنجاله کلزا به عنوان منابع پروتئینی گیاهی و پودر ماهی و پودر گوشت به عنوان منابع پروتئینی حیوانی بودند. در این تحقیق برای سنجش میزان پروتئین میکروبی از روش تست گاز استفاده شد. تجزیه و تحلیل آماری نتایج بدست آمده نشان داد که تغییر منبع پروتئینی تأثیر معنی داری بر میزان سنتز پروتئین میکروبی دارد ( P<0.05). نتایج حاصل از داده ها نشان می دهد که بیشترین میزان سنتز پروتئین میکروبی مربوط به پودر گوشت می باشد. به طور کلی نتایج این پژوهش نشان داد تغییر منبع پروتئینی در جیره گاو شیری هلشتاین می تواند فراسنجه های تغذیه ای را بهبود بخشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.