اثر مدت و نحوه نگهداری تخم در زمان انباداری بر میزان جوجه آوری و بازده جوجه در بلدرچین ژاپنی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر مدت و نحوه نگهداری تخم در زمان انباداری بر میزان جوجه آوری و بازده جوجه در بلدرچین ژاپنی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر مدت و نحوه نگهداری تخم در زمان انباداری بر میزان جوجه آوری و بازده جوجه در بلدرچین ژاپنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر مدت و نحوه نگهداری تخم در زمان انباداری بر میزان جوجه آوری و بازده جوجه در بلدرچین ژاپنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر مدت و نحوه نگهداری تخم در زمان انباداری بر میزان جوجه آوری و بازده جوجه در بلدرچین ژاپنی :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

در این تحقیق از ۲۴۰ عدد تخم بلدرچین ژاپنی استفاده شده است. در گله تخمگذار پرنده ها به صورت مخلوط نر و ماده در قفس نگهداری شده و تا سن ۶ هفتگی از جیره رشد استفاده کرده اند و بعد از آن از جیره استاندارد بلدرچین تخمگذار به همراه آب به صورت آزاد در اختیار پرندگان قرار گرفت. ۲۴۰ عدد تخم تحت ۸ گروه آزمایشی با ۳ تکرار و هر تکرار آن که شامل ۱۰ عدد تخم بلدرچین بود. گروههای آزمایشی شامل : گروه ۱- دو روز نگهداری تخمها به حالت عمودی به طوری که سر پهن به سمت بالا باشد. ۲- چهار روز نگهداری تخمها به حالت عمودی به طوری که سر پهن به سمت بالا باشد. ۳- شش روز نگهداری تخمها به حالت عمودی به طوری که سر پهن به سمت بالا باشد ۴- هشت روز نگهداری و قرار گرفته تخمها به حالت عمودی به طوری که سر پهن به سمت بالا است ۵- دو روز نگهداری و قرار گرفتن تخمها به حالت افقی ۶- چهار روز نگهداری و قرار گرفتن تخمها به حالت افقی ۷- شش روز نگهداری و قرار گرفتن تخمها به حالت افقی باشد و ۸- هشت روز نگهداری و قرار گرفتن تخمها به حالت افقی باشد. نهایتاً در دستگاه جوجه کشی که از قبل تمیز و ضدعفونی شده بود، قرار داده شدند. دما و رطوبت نسبی دستگاه جوجه کشی در ستر به ترتیب روی ۳۷/۵ و ۵۰ درصد و دما و رطوبت نسبی هچر به ترتیب روی ۳۷/۲ و ۷۰ درصد تنظیم شد. برای هر گروه آزمایش میزان جوجه آوری و بازده جوجه (Chick yield) محاسبه شد. نتایج نشان داد که بیشترین میزان هچ (جوجه آوری) مربوط به تیمار یک (۷۱/۱۲ درصد) و کمترین مربوط به تیمار هشت (۴۶/۵۶۷ درصد) هست (P<0/05). همچنین نتایج مربوط به بازده جوجه (Chick yield) نشان داد که تیمار یک (۷۰/۹۸۳) بیشترین Chick yield را دارد و تیمار هشت (۶۶/۵۸۴) کمترین میزان Chick yield را دارد (P<0/05). به طور کلی با افزایش میزان نگهداری و حالت افقی تخم ها در مدت انبارداری، میزان جوجه آوری و بازده جوجه کاهش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.