صحت سنجی معادلات سنجه رسوب در پایه های زمانی سالانه، فصلی و ماهانه در ایستگاه های هیدرومتری استان مازندران


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 صحت سنجی معادلات سنجه رسوب در پایه های زمانی سالانه، فصلی و ماهانه در ایستگاه های هیدرومتری استان مازندران دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد صحت سنجی معادلات سنجه رسوب در پایه های زمانی سالانه، فصلی و ماهانه در ایستگاه های هیدرومتری استان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی صحت سنجی معادلات سنجه رسوب در پایه های زمانی سالانه، فصلی و ماهانه در ایستگاه های هیدرومتری استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن صحت سنجی معادلات سنجه رسوب در پایه های زمانی سالانه، فصلی و ماهانه در ایستگاه های هیدرومتری استان مازندران :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

برآورد صحیح میزان رسوبات حمل شده توسط جریان رودخانه در طراحی تمامی پروژه های آبی ضروری می باشد. با این وجود هنوز در بسیاری از رودخانه های کشور ایستگاه هیدرومتری تأسیس نشده و در ایستگاه های موجود نیز آمار برداری رسوب به صورت نامنظم و فقط در تعداد کمی از روزهای سال انجام می شود. به همین دلیل نیاز به برآورد بار معلق در رودخانه های کشورهایی نظیر ایران که با کمبود آمار رسوب مواجه هستند بسیار ضروری است. منحنی های سنجه رسوب یکی از معمول ترین روش های برآورد بار رسوبی معلق رودخانه ها هستند. از طرف دیگر تفکیک دادهای متناظر دبی جریان و رسوب بر مبانی مختلف زمانی و تهیه معادله سنجه برای هر مقطع زمانی به صورت جداگانه در بسیاری از رودخانه های می تواند منجر به افزایش دقت برآورد رسوب برای هر مقطع شود. در پژوهش حاضر معادلات سنجه رسوب در پایه های زمانی سالانه، فصلی و ماهانه ۲۴ ایستگاه های هیدرومتری استان مازندران دارای حداقل ۱۵ سال طول دوره آماری تهیه شد. در ادامه با توجه به ویژگی های هیدرواقلیمی، تفکی داده ها در فصول با تأخیر و تقدم یک ماهه نیز مورد بررسی قرار گرفت. در نهایت به منظور صحت سنجی معادلات تهیه شده شاخص های نکویی برازش از قبیل ضریب تبیین ((R(2)، ضریب کارایی (E) و مجموع میانگین مربعات خطا (RMSE) مورد استفاده قرار گرفت. نتایج نشان داد که در بیشتر ایستگاه های مورد بررسی، سنجه رسوب سالانه نسبت به فصل و ماهانه به طور معنی داری از شاخص ضریب تبیین بالاتر برخورداری است که نشان می دهد تفکیک داده ها از سالانه فصلی و ماهانه باعث کاهش دقت سنجه از نظر شاخص ضریب تبیین شده است. با این حال در نظر گرفتن فصول هیدرواقلیمی اثر قابل ملاحظه ای بر افزایش دقت و صحت منحنی سنجه رسوب نسبت به فصول تقویمی داشت و در بیشتر ایستگاه ها تفکیک به صورت فصول متأخر بهتر از فصول متقدم بود. همچنین تفیک داده منجر به تغییر معنی دار در شاخص های ضریب تبیین و مجموع میانگین مربعات خطا نشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.