برنامه ریزی به منظور باززنده سازی و ساماندهی بافت های محلی با رویکرد رشد هوشمند (نمونه موردی محله امامزاده سید بهلول خوی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 برنامه ریزی به منظور باززنده سازی و ساماندهی بافت های محلی با رویکرد رشد هوشمند (نمونه موردی محله امامزاده سید بهلول خوی) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد برنامه ریزی به منظور باززنده سازی و ساماندهی بافت های محلی با رویکرد رشد هوشمند (نمونه موردی محله امامزاده سید بهلول خوی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی برنامه ریزی به منظور باززنده سازی و ساماندهی بافت های محلی با رویکرد رشد هوشمند (نمونه موردی محله امامزاده سید بهلول خوی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن برنامه ریزی به منظور باززنده سازی و ساماندهی بافت های محلی با رویکرد رشد هوشمند (نمونه موردی محله امامزاده سید بهلول خوی) :

تعداد صفحات :۲۲

چکیده مقاله:

مسئله بافت های فرسوده از جمله چالش های اکثر شهرهای جهان است. یکی از ریشه های شکل گیری چنین بافت هایی را می توان از زمان ورود اتومبیل به شهرها و گسترش خیابان ها دانست. چرا که با این رویکرد، توسعه به سمت بیرون تشویق و توجه و رسیدگی به بافت های قدیمی تر کمرنگ شد و آنچه مسلم است هر بافت درگذر زمان دچار فرسودگی می شود و در صورت عدم رسیدگی، روند فرسوده تدوین گردید، اما بعضا به دلیل داشتن دیدگاهی کالبدی و عدم توجه به جنبه های کیفی و مسائل اجتماعی- اقتصادی در مبانی نظری مدون طرح ها، با شکست مواجه شدند. با این اتفاق صاحب نظران به این نکته پی بردند که برای بازگرداندن حیات مدنی به بافت های فرسوده باید به سایر ابعاد نظیر محیط زیست، عملکرد و فعالیت و موضوعات اجتماعی نیز بپردازند. در ادامه این تفکر، نظریه ها، جنبش ها و مکاتبی مطرح شدند که یکی از آنها جنبش رشد هوشمند بود. بر این اساس، هدف این مقاله توجه به مشکل رشد پراکنده و افقی شهرها و امکان استفاده از بافت های موجود برای رفع کمبودها و نیازهای آینده شهروندان از طریق پیاده سازی اصول رشد هوشمند در ترکیب با روش های مداخله در بافت های شهری و در نتیجه دستیابی به توسعه درونی و متعاقباً توسعه پایدار است. برای رسیدن به این هدف، مبانی نظری بافت فرسوده و رشد هوشمند به صورت مستقل بررسی شده و سپس در یک جمع بندی و مقایسه تطبیقی میزان انطباق انواع روش های مداخله در بافت های شهری با اصول رشد هوشمند، روشی که بیشترین انطباق را دارد به عنوان روش مطلوب مداخله در بافت های فرسوده در راستای اهداف رشد هوشمند انتخاب می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.