اثرات مصرف و عدم مصرف عناصر ریزمغذی Mn Cu و Zn بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه برنج (.Oryza sativa L) رقم طارم محلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات مصرف و عدم مصرف عناصر ریزمغذی Mn Cu و Zn بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه برنج (.Oryza sativa L) رقم طارم محلی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات مصرف و عدم مصرف عناصر ریزمغذی Mn Cu و Zn بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه برنج (.Oryza sativa L) رقم طارم محلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات مصرف و عدم مصرف عناصر ریزمغذی Mn Cu و Zn بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه برنج (.Oryza sativa L) رقم طارم محلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات مصرف و عدم مصرف عناصر ریزمغذی Mn Cu و Zn بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه برنج (.Oryza sativa L) رقم طارم محلی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تولید گیاهان زراعی در شرایط تنش های محیطی (علوم زراعی)

تعداد صفحات :۱۲

به منظور بررسی اثر مصرف و عدم مصرف عناصر ریزمغذی بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه برنج رقم طارم محلی، آزمایشی در سال زراعی ۱۳۸۹ در شهرستان آمل به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار اجرا شد. سه عنصر ریزمغذی روی، مس و منگنز هر کدام در دو سطح شامل بدون مصرف (شاهد) و با مصرف ۲۰ کیلوگرم در هکتار از منبع سولفات بودند. نتایج نشان داد که تعداد کل پنجه در کپه از نظر آماری، تحت تاثیر هیچ یک از تیمارها قرار نگرفت. تعداد پنجه بارور در کپه، تعداد کل خوشه چه و تعداد خوشه چه پر در خوشه و وزن هزار دانه با مصرف سولفات روی به ترتیب به نسبت ۴.۹، ۳.۵، ۵.۹، ۳.۱ درصد افزایش یافتند که در نتیجه آن بر عملکرد دانه ۴.۹ درصد افزوده گردید. شاخص برداشت با مصرف سولفات روی به علت کاهش ۳ درصدی در عملکرد کاه، افزایش یافت. عملکرد دانه، شاخص برداشت و کلیه اجزای عملکرد از نظر آماری تحت تاثیر منگنز قرار نگرفتند. عملکرد کاه با مصرف سولفات منگنز، ۲ درصد کاهش یافت. عملکرد دانه با مصرف سولفات مس، ۲.۵ درصد کاهش داشت زیرا وزن هزار دانه به نسبت ۳.۹ درصد کمتر شد. مصرف سولفات مس موجب افزایش عملکرد کاه به نسبت ۳.۷ درصد گردیده است که در نتیجه آن شاخص برداشت نیز کمتر شد. بیشترین عملکرد دانه و شاخص برداشت و کمترین عملکرد کاه تحت اثر متقابل سه گانه برای تیمار با مصرف سولفات روی و بدون مصرف مس و منگنز بدست آمد.

کلید واژه: برنج، عناصر ریزمغذی، عملکرد دانه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.