اولویتبندی برخی از شاخصهای حسابداری مدیریت با استفاده از روش AHP –TOPSIS فازی مطالعه موردی: شرکتهای صنعتی آذربایجانشرقی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اولویتبندی برخی از شاخصهای حسابداری مدیریت با استفاده از روش AHP –TOPSIS فازی مطالعه موردی: شرکتهای صنعتی آذربایجانشرقی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اولویتبندی برخی از شاخصهای حسابداری مدیریت با استفاده از روش AHP –TOPSIS فازی مطالعه موردی: شرکتهای صنعتی آذربایجانشرقی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اولویتبندی برخی از شاخصهای حسابداری مدیریت با استفاده از روش AHP –TOPSIS فازی مطالعه موردی: شرکتهای صنعتی آذربایجانشرقی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اولویتبندی برخی از شاخصهای حسابداری مدیریت با استفاده از روش AHP –TOPSIS فازی مطالعه موردی: شرکتهای صنعتی آذربایجانشرقی :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

سیستم حسابداری مدیریت به عنوان مهم ترین زیرمجموعه سیستم اطلاعاتی مدیریت، منبع اصلی ارائه اطلاعات به شمار میآید. اکنون این نیاز زمینههای رشد حسابداری مدیریت برای جامعه حسابداری در کشور را به خوبی فراهم کرده است و لزوم کاربرد ابزارهای کارایحسابداری مدیریت را خصوصاٌ در بخش صنعت که پیشقراول توسعه اقتصادی کشور است مشهود می سازد. هدف این مقاله رتبهبندی برخی شاخص های حسابداری مدیریت در شرکتهای صنعتی با استفاده از روش TOPSIS-AHP فازی میباشد. نوع پژوهش حاضر توسعه ای است. همچنین روش تحقیق در این پژوهش پیمایشی، و توصیفی تحلیلی است. در این پژوهش برای جمعآوری اطلاعات مورد – نیاز از روش های کتابخانه ای و پیمایشی استفاده شده است. ابزار جمعآوری اطلاعات پرسشنامه و اسناد مدارک، بررسی ارتباط مفهومیبین شاخص ها و پرسشنامه مقایسه های زوجی و همچنین پرسشنامه سنجش میزان بکارگیری شاخصهای حسابداری مدیریت است که جامعه پاسخگویان دو پرسشنامه مقایسه های این تحقیق؛ شامل مدیران و کارکنان بخش حسابداری شش شرکت صنعتی شامل، ایران خودرو تبریز، شیرین عسل، کن تایر تبریز، تراکتورسازی، ماشینسازی و موتوژن در استان آذربایجان شرقی که مجموعاٌ شامل ۷۹ نفر است، براساس حجم کم جامعه از سرشماری کل جامعه جهت جمعآوری اطلات استفاده گردید. جهت تجزیه و تحلیل اطلاعات ابتدا با استفاده از مدل ISM شاخصهای حسابداری مدیریت را سطح بندی نموده ایم و در نهایت با استفاده از روش AHP و TOPSIS فازی به رتبهبندی شرکتها پرداخته شده است. بر اساس نتایج بدست آمده شاخصهای ارزش افزوده اقتصادی و مدیریت هزینه در اولویتهای اول و دوم در این شرکتها قرار میگیرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.