مقایسه ی حداقل غلظت مهاری اسانس گیاه فانروفیتZataria multiflora boiss بر میکرو ارگانیسم های بیماریزا


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه ی حداقل غلظت مهاری اسانس گیاه فانروفیتZataria multiflora boiss بر میکرو ارگانیسم های بیماریزا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه ی حداقل غلظت مهاری اسانس گیاه فانروفیتZataria multiflora boiss بر میکرو ارگانیسم های بیماریزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ی حداقل غلظت مهاری اسانس گیاه فانروفیتZataria multiflora boiss بر میکرو ارگانیسم های بیماریزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه ی حداقل غلظت مهاری اسانس گیاه فانروفیتZataria multiflora boiss بر میکرو ارگانیسم های بیماریزا :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

آویشن شیرازی یکی از گیاهان فانروفیت و متعلق به خانواده نعناع ) Labiatae ( می باشد که طبق تحقیقات اخیر دارای اثرهای ضدعفونی کننده و به طور قابل ملاحظه ای گندزدا است. هدف از این مطالعه، ارزیابی خاصیت میکروبی اسانس حاصل از اندام هوایی گیاه بر طیفوسیعی از باکتریهای گرم منفی و مثبت و مخمر با تعیین قبلی بازده و شمارش تعداد میکروب های رشد یافته در شرایط in vitro بوده است.این یک مطالعه تجربی است که به مدت دو سال و به منظور بررسی اثر ضد میکروبی اسانس گیاه انجام گرفت. استخراج اسانس از اندامهایهوایی در مرحله گلدهی کامل از سرشاخه های برگ دار و گل دار، باروش تقطیر با آب ) Hydro-distillation ( و با بکارگیری دستگاه کلونجر ( Clevenger ( انجام شد. خواص ضد میکروبی اسانس گیاه با استفاده از روش رقت سریالی (Hydro – distillation) و تهیه ی غلظتی برابر نیم ) ۵ / ۰( مک فارلند ) (Mac Farland از هفت میکروب پاتوژن و بررسی کدورت لوله هاوسپس کشت در محیط نوترینت آگار به طریقه ی استریک پلیت ) streak plate method ( مورد آزمایش قرار گرفت. نتایج این تحقیق نشان داد که بازده اسانس گیاه مورد مطالعه ۹۷۶ / ۰ در صد می باشد و اسانس گیاه بیشترین اثر ضد میکروبی را بر روی میکروارگانیسم هایاشرشیاکلی Escherichiacoli) (، انتروباکتر ائروژنس (Entrobacter aerogenes) ، استرپتوکوکوس نومونیا Streptococcus pneumoniea) (، استافیلوکوکوس ارئوسStaphylococcus aureus) (، انتروکوکوس فیکالیس Entrococcus fecalis) ( و کاندیداآلبیکنس ) Candida albicans ( و کمترین اثر را بر باکتری پسودوموناس ائروژینوزا aerogenes) (Pseudomonas نشان داد. بررسی حاصل از کدورت لوله ها نشان داد که اسانس گیاه بر شش میکرو ارگانیسم اول صد درصد اثر مهارکنندگی داشته است.به طور کلی، نتایج این پژوهش نشان داد که اسانس این گیاه می تواند به عنوان یک ماده آنتی سپتیک درصنایع داروسازی ، غذایی و بهداشتی مورد توجه و بررسی بیشتری قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.