مقایسه زمانبندی چراغ راهنمایی به روشهای وبستر، اکسلیک، HCM 85 وزمانبندی هوشمند در نرم افزار SCATS (مطالعه موردی تقاطعهای کرمانشاه)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه زمانبندی چراغ راهنمایی به روشهای وبستر، اکسلیک، HCM 85 وزمانبندی هوشمند در نرم افزار SCATS (مطالعه موردی تقاطعهای کرمانشاه) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه زمانبندی چراغ راهنمایی به روشهای وبستر، اکسلیک، HCM 85 وزمانبندی هوشمند در نرم افزار SCATS (مطالعه موردی تقاطعهای کرمانشاه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه زمانبندی چراغ راهنمایی به روشهای وبستر، اکسلیک، HCM 85 وزمانبندی هوشمند در نرم افزار SCATS (مطالعه موردی تقاطعهای کرمانشاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه زمانبندی چراغ راهنمایی به روشهای وبستر، اکسلیک، HCM 85 وزمانبندی هوشمند در نرم افزار SCATS (مطالعه موردی تقاطعهای کرمانشاه) :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

یکی از عوامل مؤثر برظرفیت تقاطع ها، زمانبندی چراغ راهنمایی است. هدف از زمانبندی چراغ،تخصیص مناسب ترین زمان سبز به حرکت های ترافیکی موجود، با توجه به طرح فازبندی تقاطع است؛بنحوی که در آن عملکرد تقاطع بهینه گردد.روشهای مختلفی برای زمانبندی چراغ وجود دارد.از جمله روش وبستر،اکسلیک، HCM 85 .امروزه با نصب سیستم های هوشمند در تقاطعها واتصال آن به نرم افزارهای قدرتمندی از جمله نرم افزار SCATS ،زمانبندی بصورت هوشمند وبا توجه به حجم ترافیک عبوری صورت میگیرد.در این نوشتار زمانبندی برای چند تقاطع نمونه در شهرکرمانشاه به روشهای وبستر، اکسلیک، HCM 85 صورت گرفت و با زمانبندی هوشمند موجود در این تقاطعها مقایسه گردید. هدف یافتن روشی بودکه بیشترین مطابقت را با شرایط واقعی این تقاطعها وتقاطعهای مشابه داشته باشد. تا در آینده برای زمانبندی بصورت ثابت یا پیش زمانیندی شده ،از این روش برای دست یافتن به عملکرد بهینه تقاطع استفاده گردد. نتایج این مطالعه حاکی از شباهت زمانبندی حاصله از روشهای وبستر و اکسلیک میباشد. دیگر نتایج این تحقیق نشان داد که زمانیندی بدست آمده از دو روش وبستر و اکسلیک به زمانیندی هوشمند موجود نزدیکتر است. لذا براساس نتایج این مطالعه، استفاده از روابط وبستر یااکسلیک برای زمانیندی چراغ های با زمانیندی ثابت یا پیش زمانیندی شده در شهر کرمانشاه مناسب تر خواهد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.