تاثیر چشمه های آبگرم)گنو و خورگو(در استان هرمزگان بر آب شورب منطقه


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر چشمه های آبگرم)گنو و خورگو(در استان هرمزگان بر آب شورب منطقه دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر چشمه های آبگرم)گنو و خورگو(در استان هرمزگان بر آب شورب منطقه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر چشمه های آبگرم)گنو و خورگو(در استان هرمزگان بر آب شورب منطقه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر چشمه های آبگرم)گنو و خورگو(در استان هرمزگان بر آب شورب منطقه :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

استان هرمزگان در جنوب کشور و در ساحل خلیج فارس و دریای عمان قرار دارد. بخش وسیعی از وسعت این استان در محدوده حوزه آبریز کل و مهران-جزایر و بندرعباس-سدیج قرار می گیرد. بررسی منابع آبهای سطحی نشان می دهد که رودخانه های واقع در بخش غربی استان یعنی در حوزه کل –مهران به غیر از برخی از سرشاخه های رودخانه کل به دلیل گستردگی فراوان گنبدهای نمکی دارای شوری بسیار زیاد و از کیفیت نامطلوب برخوردار می باشد.رودخانه های واقع در بخش شرقی استان یعنی در حوزه بندرعباس-سدیج عموماً از شوری کمتر و کیفیت مناسب تر برخوردار بوده که به ویژه در مواقع پرآبی و سیلابی رودخانه ها، آب از کیفیت نسبتاً مطلوب برخوردار است اطلاعت مربوط به کیفیت شیمیایی و شوری آب در۳۴ محدوده مطالعاتی و۵۰ دشت واقع در استان در دسترس می باشد. جمع بندی نتایج موجود نشان می دهد که در مقادیر حداکثر املاح به ترتیب ۱۸.۲۰ و ۱۲ دشت دارای میزان شوری بیشتر از۱۰۰۰۰،۱۰۰۰۰ تا ۵۰۰۰میکروموس بر سانتی متر و در مقادیر متوسط املاح نیز ۲۴،۱۷ و ۹دشت به ترتیب دارای شوری معادل بیشتر از۵۰۰۰ تا ، ۵۰۰۰ تا۲۵۰۰میکروموس بر سانتی متر و در مقادیر حداقل املاح ۱۷دشت دارای شوری کمتر از ۱۰۰۰ میکروموس بر سانتی متر می باشدعوامل اقلیمی، سازند های زمین شناسی مخرب و وجود خاکهای شور از مهمترین عوامل شور کننده منابع آب در استان به شمارمی روند. سازندهای تبخیری و گنبدهای نمکی از جمله عوامل گسترش شوری آب بوده که وسعت آنها در حوزه کل-مهران برابر با ۳۴۹۰و ۱۴۹۳کیلومتر مربع و در حوزه بندرعباس – سدیج برابر با ۵۰۵۷ و ۵۳ کیلومتر مربع می باشد.بنابراین منابع آب استان از نظر کمی ازوضعیت نسبتاً مناسبی برخوردار هستند ولی گسترش تشکیلات آلوده کننده در اغلب نقاط استان و وجود بالغ بر ۶۰ گنبد نمکی پراکنده در سطح حوزه بالاخص در نیمه غربی و بخشهایی از نواحی شمالی استان، حدود ۴/۴میلیارد متر مکعب از پتانسیل آبی منطقه را شور و غیر قابل استفاده می نماید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.