بررسی تاثیر تنش شوری بر صفات فیزیولوژیکی تجمع سدیم، پتاسیم، نیتروژن و اسید آمینه پرولین در ارقام سویا


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر تنش شوری بر صفات فیزیولوژیکی تجمع سدیم، پتاسیم، نیتروژن و اسید آمینه پرولین در ارقام سویا دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر تنش شوری بر صفات فیزیولوژیکی تجمع سدیم، پتاسیم، نیتروژن و اسید آمینه پرولین در ارقام سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر تنش شوری بر صفات فیزیولوژیکی تجمع سدیم، پتاسیم، نیتروژن و اسید آمینه پرولین در ارقام سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر تنش شوری بر صفات فیزیولوژیکی تجمع سدیم، پتاسیم، نیتروژن و اسید آمینه پرولین در ارقام سویا :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

تأثیر شوری بر میزان وزن خشک و تجمع سدیم، پتاسپم، نیتروژن و اسید آمینه پرولین در ارقام سویا به نام های هیل، L.B.K ، B.P ، هاگ، دیر، گرگان ۳، سحر، هابیت، ویلیامز، J.K و L.W.K بصورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی همراه با تیمارهای صفر، ۳۰، ۶۰ و ۸۰ میلی مول کلرید سدیم در سه تکرار مورد بررسی قرار گرفت. این آزمایش در محیط کشت شنی و تغذیه آن با محلول غذایی هوگلند بدون نیتروژن انجام شد گیاهچه ها بعد از ۶۰ روز برداشت و وزن خشک کل، میزان پرولین، درصد سدیم، درصد پتاسیم، نسبت سدیم به پتاسیم و درصد و عملکرد نیتروژن اندازه گیری شد نتایج نشان می دهد اثر شوری، رقم و اثر متقابل رقم و شوری بر روی صفات مورد بررسی معنی دار است با افزایش میزان شوری درصد سدیم، نسبت سدیم به پتاسیم و میزان پرولین روند افزایشی و وزن خشک کل ، درصد پتاسیم و درصد و عملکرد نیتروژن روند کاهشی دارد با توجه به اهمیت جذب و تجمع پتاسیم و اسید آمینه پرولین در تحمل شوری و تولید ماده خشک بیشتر و همبستگی بالا و مثبت بین وزن خشک کل و میزان پتاسیم و همبستگی منفی با میزان سدیم می توان ارقام هیل, دیر و گرگان ۳ را به عنوان ارقام متحمل به شوری و ارقا م سحر، L.W.K و L.B.K در مقایسه با سایر ارقام به عنوان ارقام حساس در برابر شوری انتخاب کرد رقم هاگ با داشتن نسبت سدیم به پتاسیم پایین می تواند در برنامه های اصلاحی مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.