اثر جوشاندن عدس بر برخی خواص فیزیکی و مکانیکی آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر جوشاندن عدس بر برخی خواص فیزیکی و مکانیکی آن دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر جوشاندن عدس بر برخی خواص فیزیکی و مکانیکی آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر جوشاندن عدس بر برخی خواص فیزیکی و مکانیکی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر جوشاندن عدس بر برخی خواص فیزیکی و مکانیکی آن :
تعداد صفحات :۶
چکیده مقاله:
عدس گیاهی یک ساله با نام علمی Lens Culinaris Medik است. دارای ۲۵ درصد پروتئین با کیفیت بالا بوده و یکی از منابع مهم تامین غذای انسان می باشد. در این تحقیق برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی عدس در مدت زمان های جوشاندن ۱۰، ۲۰ و ۳۰ دقیقه و همچنین در حالت بدون جوشاندن، در ۱۰ تکرار مورد بررسی قرار گرفت. خواص فیزیکی اندازه گیری شده ( طول، عرض، ضخامت، قطر میانگین هندسی و حسابی، مساحت سطح رویه، کرویت، وزن هزار دانه و حجم ) نشان داد که ابعاد، درصد کرویت و وزن هزار دانه با افزایش زمان جوشاندن افزایش یافته ولی تغییر محسوسی در نسبت رعنایی مشاهده نگردید. خواص مکانیکی ( نیرو در لحظه شکست، تغییر شکل در هنگام شکست، حداکثر نیروی لازم برای شکست، تغییر شکل هنگام اعمال حداکثر نیرو و کار انجام شده برای رسیدن به حداکثر نیروی لازم برای شکست ) با بارگذاری فشاری طبق استاندارد Astm D 790-3 با استفاده از دستگاه zwick/roell انجام گرفت و نتایج نشان داد که همه ی خواص مکانیکی به جز تغییر شکل هنگام اعمال حداکثر نیرو، با افزایش زمان جوشاندن به شدت کاهش می یابد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.