شناسایی و مقایسه ترکیبات موجود در دود طبیعی و طعم دود طبیعی تولید شده در داخل کشور به وسیله دستگاه GC-MS


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی و مقایسه ترکیبات موجود در دود طبیعی و طعم دود طبیعی تولید شده در داخل کشور به وسیله دستگاه GC-MS دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی و مقایسه ترکیبات موجود در دود طبیعی و طعم دود طبیعی تولید شده در داخل کشور به وسیله دستگاه GC-MS  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی و مقایسه ترکیبات موجود در دود طبیعی و طعم دود طبیعی تولید شده در داخل کشور به وسیله دستگاه GC-MS،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی و مقایسه ترکیبات موجود در دود طبیعی و طعم دود طبیعی تولید شده در داخل کشور به وسیله دستگاه GC-MS :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

دودی کردن مواد غذایی از دیر باز یکی از روشهای ایجاد طعم و بو و افزایش ماندگاری مواد غذایی فاسد شدنی بودهاست. به طور کلی ترکیبات دود شامل ترکیبات ایجاد کننده طعم و بو، فنلها، آنتی اکسیدان ها، ترکیبات ضد میکروبی و…می باشد. دودی کردن به دو روش گرم و سرد صورت می پذیرد که در روش گرم مواد غذایی به طورمستقیم در معرضگازهای حاصل از احتراق قرار میگیرند که قسمتی از این گازها شامل ترکیبات آروماتیک چند حلقه ای (PAHs) می باشدکه به عنوان ترکیبات سرطان زا شناخته شده اند. در این مقاله طعم دود تولید شده از روش گرم با دود تولیدی در داخلکشور توسط دستگاه GC-MS و با بکارگیری فیبر SPME آنالیز شده و ترکیبات تشکیل دهنده آنها شناسایی و با یکدیگرمقایسه گردید. نتایج حاصله حاکی از وجود ترکیبات آروماتیک چند حلقه ای در دود گرم و نبود این ترکیبات در طعم دودتولیدی در داخل کشور می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.